B bote_sevinc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 27 Ocak 2012 #1 merabalar klasörleri oluşturup fotoları yükledim ancak kategori oluştururken sürekli aşağıda görünen hatayı veriyor kullanıcı izinlerinde sıkıntı yok delirdim artık olması lazım şununnnnn :verymad: Ekli dosyalar Adsız.png 13 KB · Görüntüleme: 755
merabalar klasörleri oluşturup fotoları yükledim ancak kategori oluştururken sürekli aşağıda görünen hatayı veriyor kullanıcı izinlerinde sıkıntı yok delirdim artık olması lazım şununnnnn :verymad:
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 27 Ocak 2012 #2 Türkçe karakter olmadan deneyin. "anasınıfı" yerine "anasinifi" şeklinde deneyin.
B bote_sevinc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 27 Ocak 2012 #3 hocam Türkçe karakterden değil daha önce de denedim (Türkçe karaktersiz) bu denemede öle denk gelmiş başka bi sıkıntısı var ama şimdilik meçhul
hocam Türkçe karakterden değil daha önce de denedim (Türkçe karaktersiz) bu denemede öle denk gelmiş başka bi sıkıntısı var ama şimdilik meçhul
K kalelibilişim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,779 3 Şubat 2012 #4 Hocam çizgi tagemin eğitiminde detaylı anlatım var istersen bir göz at harfiyen uygula