peugeot 206'ya hangi LPG tavsiye edersiniz?

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
2001 model peugeot 206 1.4'üm oldu.
89bin km'de.
LPG taktırmak istiyorum.
hangi markayı tavsiye edersiniz?

Hocam bölgenizde servisine ulaşabileceğiniz bir marka taktırın. BRC güzel mesela.

lpg değil mi alayı aynı. ben fazla para vermeyim yerli sermaye kazansın diye atiker taktırmıştım. Markadan ziyade taktıracağın yeri iyi araştır bence.örneğin enjektör hortumlarının boyu minumum olsun , daha detaylı bilgi için donanım haber sitesini okumanı tavsiye ederim.

teşekkürler hocam sağoluN!...
başka fikri olan var mı acaba?...

her aracın uyum gösterdiği lpg markası farklı farklı oluyor... opeller atikerle çok uyumlu misal lakin peugeot kiminle uyumludur onu bilemiyorum bu nedenle pejo servise ya da sanayide bir pejo tamirciye sorman en iyisi. sonuçta olarak sanayideki adam tüm geri dönüşlerle birebir muhattap olan kişi...

Ama lpg taktırırken yıllık kaç km yapacağın çok önemli... yıllık 10.000 km yapacaksan ve lpg kazancı 10 kuruş olacaksa 0,10*10.000=1000TL yapar bir yılda parayı kurtarırsın... ama yıllık 3-4 bin km için değer mi?

Aracın hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin inş.

Bizde kardeşime almayı düşünüyoruz, hangi özelliklerde oduğunu ve ne kadara aldığını yazarmısın ?

hocam 1ay kadar oldu.
88binde.
1.4 presence versiyonu.

sürücü ve yolcu hava yastığı var.
temiz kullanılmış.
13bine aldım.
2 lastik,
egsoz,
önden rot değişimi ve
hava, yağ, klima filtreleri ve
yağ değişimlerini yaptırdım.
onlar da 500'e yakın tuttu.

hocam arabayı netten mi buldun yoksa tanıdıktan filan mı aldın. yaklaşık 5 aydır araba arıyorum netteki arabalara piyasanın 2 bin lira üstünde diyolar o açıdan soruyorum bilgi edinmek için. bu arada Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Hocam 2 arabama lpg taktırdım, ikiside atiker. Çok memnunum ancak tavsiyem atiker değil. Çünkü önemli olan usta, marka değil bulunduğun yerde hangi usta kim ise, onun taktığı markayı taktır. Ben eski arabama 900 liraya atiker taktırdım, arkadaş 1600 liraya BRC taktırdı. Ben bir kez bile ustaya gitmedim, arkadaş her ay ayar yaptırıyordu. O yüzden şu marka demiyorum, usta önemli...

agd85' Alıntı:
hocam arabayı netten mi buldun yoksa tanıdıktan filan mı aldın. yaklaşık 5 aydır araba arıyorum netteki arabalara piyasanın 2 bin lira üstünde diyolar o açıdan soruyorum bilgi edinmek için. bu arada Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

sağolun hocam.
komşumuzun çalıştığı iş yerindendi sahibi.
orada el değiştirmiş 3 defa.
ben 4. sahibiyim.
netteki fiyatlar bana da yüksek gibi geldi.
ayrıca arka 2 lastiğin de değiştirme zamanı geldi.
bi de o masrafı yapmam lazım.
satın alırken bu tarz giderleri fiyattan düşürüp ona göre pazarlık etmek gerekiyor.
bu işlerde komşum epeyce yardımcı oldu bana.

okanformula' Alıntı:
Hocam 2 arabama lpg taktırdım, ikiside atiker. Çok memnunum ancak tavsiyem atiker değil. Çünkü önemli olan usta, marka değil bulunduğun yerde hangi usta kim ise, onun taktığı markayı taktır. Ben eski arabama 900 liraya atiker taktırdım, arkadaş 1600 liraya BRC taktırdı. Ben bir kez bile ustaya gitmedim, arkadaş her ay ayar yaptırıyordu. O yüzden şu marka demiyorum, usta önemli...
dikkate alacam hocam,
sağolun.

şu an ne kadar yaktığını hesaplamaya çalışıyorum.
genelde fikrini sorduklarım brc diyor.
bi de forumdaki bu işlerden anlayanlara danışayım dedim.

BBNET
Geri