Arkadaşlar aracım 2006 model Peugeot 206 1.4 X-Desing 5k 46000 km'de Tertemizidir! (Atiker LPG li)
Kızımın Eşyaları için artık büyük bagajlı bir arabaya ihtiyacımız var.
C sınıfı sedan bir araç düşünüyorum.(Megane,Corolla,Jetta,Focus,Vektra vb.)
Aracımı sahibinden, araba.com vb sitelere koymadım çünkü arabamı satıp,sonra araba arayıp durmak istemiyorum!
Aracımın üstüne biraz para verip c sınıfı yüksek model(2007 ve üstü) düşük km'de temiz bir araçla takasa girebilirim.
Aracımın en ufak bir problemi yok,tüm yıllık bakımları yapıldı,4 ay önce 4 lastiği yenilendi(michelin),çok ekonomik(lpg de şehir dışı 6,8 lt, karma 8,5 lt tüketiyor),en önemliside lpg li araçlarda yaşanan hiçbir sıkıntı arabamda yaşanmamakta çünkü işin ehli bir ustaya taktırmıştım ve halen lpgnin garantisi devam ediyor.
Antakya ve İslahiye'de(Gaziantep) bulunuyorum.
İlgilenenler özelden msg atabilirler.
Kızımın Eşyaları için artık büyük bagajlı bir arabaya ihtiyacımız var.
C sınıfı sedan bir araç düşünüyorum.(Megane,Corolla,Jetta,Focus,Vektra vb.)
Aracımı sahibinden, araba.com vb sitelere koymadım çünkü arabamı satıp,sonra araba arayıp durmak istemiyorum!
Aracımın üstüne biraz para verip c sınıfı yüksek model(2007 ve üstü) düşük km'de temiz bir araçla takasa girebilirim.
Aracımın en ufak bir problemi yok,tüm yıllık bakımları yapıldı,4 ay önce 4 lastiği yenilendi(michelin),çok ekonomik(lpg de şehir dışı 6,8 lt, karma 8,5 lt tüketiyor),en önemliside lpg li araçlarda yaşanan hiçbir sıkıntı arabamda yaşanmamakta çünkü işin ehli bir ustaya taktırmıştım ve halen lpgnin garantisi devam ediyor.
Antakya ve İslahiye'de(Gaziantep) bulunuyorum.
İlgilenenler özelden msg atabilirler.