Petlas yaz lastiği

Kodla Büyü
ben 2 yıl önce aldım kullanıyorum. diyorsanki lastik ses yapsın, ışıklarda durduğunda yerler az bişe ıslak olduğunda pati çeksin ama lastik yenmesin uzun ömürlü olsun diyorsan al. sana iyi ve kötü yanını yazdım. ha diğer lastiklerden 25-30 lira ucuz diye gidip almak bence mantıksız. ben memnun değilim şimdi kar lastiği var çıkarırken petlaslar değişmeyi düşünüyorum. ben memnun değilim. aynı fiyata hankok daha iyi bence

Hocam ;
opelde kışlığıda yazlığıda petlas aldım , polo da petlas aldım , passat dada petlas aldım ama sizin dediğiniz ses pati çekme işini görmedim duymadım rastlamadım hatta diğer lastiklere oranla ben petlastan gayet memnun kaldım , petlas ucuz bu doğru fakat ucuzluğun yanında da gayet kullanışlı ve sağlam tabi bu benim acizane fikrim ,
sanırım lastik markasından ziyade sürüş ve arabanın durumunda bu dediğiniz ses çıkarma ve pati çekme olayı olabilir zira babamın arabasında bu dedikleriniz olsaydı babam beni öldürmüştü bile :D

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam ;
opelde kışlığıda yazlığıda petlas aldım , polo da petlas aldım , passat dada petlas aldım ama sizin dediğiniz ses pati çekme işini görmedim duymadım rastlamadım hatta diğer lastiklere oranla ben petlastan gayet memnun kaldım , petlas ucuz bu doğru fakat ucuzluğun yanında da gayet kullanışlı ve sağlam tabi bu benim acizane fikrim ,
sanırım lastik markasından ziyade sürüş ve arabanın durumunda bu dediğiniz ses çıkarma ve pati çekme olayı olabilir zira babamın arabasında bu dedikleriniz olsaydı babam beni öldürmüştü bile :D
petlas ımperıum bendeki. doğrudur ben memnun kalmadım.dediğim olaylar continentalda yok.

Yerli alacaksan petlas ama araç yüksek bir model araç ise ben michelin derim. tüm araçlarımda kış yaz michelin kullandım ve kullanıyorum halen her konuda mükemmel... petlasta fena değil ama hocam

BBNET
Geri