Petlas 205/65 R15 94H Imperium PT515

Kodla Büyü
hocam yumuşak lastik olduğu söyleniyor. Biraz bizim yerler asfalt değil gidermi sizce....

Zamanında pick up ımızda petlas kullandık çokta memnun kaldık hocam. Ancak bu model değildi tabi. Olumsuz görüşleri hatıraları olanlarda olacaktır elbet ancak çoğunluk kullananlar memnun.

yaklaşık 1 yıldır petlas kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel. üstelik 1 yılda yol yardımı veriyor.

Kis lastikleri cok iyi. Bu lastigin 195 65 15 i 2,5 sene kullandim.sert lastikti ve ses yapiyodu ve kalkis felan iyi degildi ben memnun kalmadim. Sert oldugu icin hic yenmiyo ve eskimiyo. Sattim o lastikleri gecen ay good year aldim ve cok memnunum. Petlas ile ayni fiyat

Fiyat olarak çin malı lastiklerle yarış ediyor galiba :) O lastiği bilmem ama çin malları ile aynı fiyatsa bence onlardan çok üstün bi yanı da yoktur. Bizim oralar asfalt değil yazmışsın hocam. Traktöre mi takacan bunu. Asfalt değilse bile arabaya takacaksın sonuçta. Sert lastik amortisörlerini öldürür. Fazla dayansın diye sert hamur lastik almayın. 3 kuruşluk lastik uzun dayansın diye arabayı haşat etmeyin. Ayrıca sert hamutlu lastik güvenlik konusunda zaafları olan lastiktir. Zaten deseni standart desen.

yasinz' Alıntı:
Fiyat olarak çin malı lastiklerle yarış ediyor galiba :) O lastiği bilmem ama çin malları ile aynı fiyatsa bence onlardan çok üstün bi yanı da yoktur. Bizim oralar asfalt değil yazmışsın hocam. Traktöre mi takacan bunu. Asfalt değilse bile arabaya takacaksın sonuçta. Sert lastik amortisörlerini öldürür. Fazla dayansın diye sert hamur lastik almayın. 3 kuruşluk lastik uzun dayansın diye arabayı haşat etmeyin. Ayrıca sert hamutlu lastik güvenlik konusunda zaafları olan lastiktir. Zaten deseni standart desen.

Hocam bilemiyoruz aldık bakalım. Önceki lastiklerim Continental gayet memnun idim. Bunları takınca artık bakarız.... Yorumumuzu yaparız....

Hocam continental in üstüne de bu lastik alınmaz ki ya :) continental kullandığına göre araba işe yarar bişey. yazık etme arabaya. continental dunlop michellin lassa goodyear pirelli bunlardan şaşma derim sana. ama sen bilsin.

yasinz' Alıntı:
Hocam continental in üstüne de bu lastik alınmaz ki ya :) continental kullandığına göre araba işe yarar bişey. yazık etme arabaya. continental dunlop michellin lassa goodyear pirelli bunlardan şaşma derim sana. ama sen bilsin.

Hocam continental gerçekten memnun kaldığım lastik. Contact 2 serisi kullandığım. fakat biraz maddi imkansızlıklar ve arabayı belki satarım düşüncesi buna yöneltti. Bakalım inşallah pişman etmez kardeş...
Araba bu arda Partner Tepee 2011

yasinz' Alıntı:

Siz Petlas kullandınız mı yoksa kulaktan dolma bilgiyle mi bunları söylüyorsunuz? Kullandıyssanız nesinden memnun kalmadığınızı yazabilir misiniz?

yatylimit hocam ben kullanmadım ama yerli malı olsun diye kullanıp bakacaz yorumlarımızı yazacaz....

Benim sıfır aldığım iki arabanın üstünde de Continental vardı ve daha yirmi binlerde bittiler. Sertlikleri de cabasıydı.
Hemen her markayı kullanmış ve Micheline onca para dökmüş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: benim aracıma bana göstermeden Petlas ve Michelin takıp hangisi hangisidir diye sorsalar ben ayırt edemem. Petlas aslında uzun yıllardır yumuşak ve kaliteli lastikler üretip uygun fiyata satıyor ama yeni yeni tanınmaya başladı.

bende 4 sene lassa impetus revo kullandım süper bi lastik.
şimdi ya aynısından ya da petlas alacam karar vermedim daha

Lastikleri aldım arkadaşlar ve 1000 km de kullandık su ana kadarvgayet iyi ama kaç km gidecekler ona bakacaz arabayı satmazsak

BBNET
Geri