Hocam dersinizi paylaşmanızı bekliyorum sabırsızlıkla.Zira ben de şu an okul sitemizi yenilemeye başladımtdepkamil' Alıntı:mezunlar ve personel bölümleri ile ilgili bir ders hazırlıyorum buradaki arkadaşlara yardımcı olmak için. birkaç gün içinde yeni bir konu olarak açacağım joomla bölümüne.
bunun nasıl yapıldığını anlatırsanız cok seviniriz sayın hocam... :++:tdepkamil' Alıntı:hocam joomla ile fazla modül ve bileşen kullanmamaya çalışın. zira joomlanın kendi yapısı birçok şeyi yapmaya müsade ediyor zaten. yeni tasarladığım bir okulun adresini yazıyorum aşağıya. bir inceleyin isterseniz, hem mezunlar bölümü hem de personel bölümü tamamen joomlanın kendi yapısı ile tasarlandı. sadece gösterim için mod_news_progk4 kullandım.
http://www.gumushanelisesi.k12.tr
(localde denediğiniz qpersonel ni hata vermesi normal. ftp de hata vermez. ayrıca o bileşenin desteği yok, güncellemeleri gelmiyor. güvenlik açısından da sakıncalı yani.)
kesinlikle katılıyorum hocam. joomla ile yapılmış sitelerin çökertilmesinin başlıca sebebi üçüncü parti kurulan eklentiler.yasarcan' Alıntı:hocam personel modülü gibi saçmalıklarla uğraşmayın zaten adam akıllı birşey bulamazsınız bulsanızda sağlıklı olmaz hiç yüklemeyin bence sisteminizde açık bile oluşturabilir en güzeli
makale şeklinde güzelce tek sayfada tasarlayıp öğretmenleri bu şekilde sunmak.
rockettheme'in ücretli bir teması hocam.alpi' Alıntı:sablonda cok güzel hangi programda yaptınız
hocam bir türlü fırsat bulamadım. en kısa süre içinde inşallah hazırlayacağım.alpi' Alıntı:bunun nasıl yapıldığını anlatırsanız cok seviniriz sayın hocam... :++:tdepkamil' Alıntı:hocam joomla ile fazla modül ve bileşen kullanmamaya çalışın. zira joomlanın kendi yapısı birçok şeyi yapmaya müsade ediyor zaten. yeni tasarladığım bir okulun adresini yazıyorum aşağıya. bir inceleyin isterseniz, hem mezunlar bölümü hem de personel bölümü tamamen joomlanın kendi yapısı ile tasarlandı. sadece gösterim için mod_news_progk4 kullandım.
http://www.gumushanelisesi.k12.tr
(localde denediğiniz qpersonel ni hata vermesi normal. ftp de hata vermez. ayrıca o bileşenin desteği yok, güncellemeleri gelmiyor. güvenlik açısından da sakıncalı yani.)