Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüklediğim temadan images klasöründeki fotoları silemyorum ve yeni foto yükleyemiyum..Permission denied hatası veriyor.ne yapmalıyım?dosya izinlerini yapıyorum ama ona da izin vermiyor?nedir sorun?
Joomlanın genel yapılandırmasında ftp ayarını etkileştirerek bilşen modül ve tema yüklerseniz bu sorun olmaz. Sorunun nedeni yüklenen temaya ait klasörünün sahibi değilsiniz. Kullandığınız paneli bilmiyorum ama dreckadmin panelde düzeltemek için o klasörü seçip en altta reset owner yapmanız yani sahibini sıfırlamanız gerekir. joomlada ftp' yi etkinleştirirseniz sorun kalmaz.
Administrator'den giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen seçeneklerden genel yapılandırmayı
daha sonra ordan sunucu sekmesini tıklıyorsunuz
buradaki bilgilerinizi dogru bir şekilde girip kaydet diyorsunuz.
Kullandığınız paneli bilmediğim için(cpanel,pleskpanel,direckadmin) mevcut klasörünüzün sahibini değiştirme için bişey diyemiyorum.En iyisi klasörün sahibini değiştirmek için hosting aldığınız yere destek talebinde bulunun. Klasörün adını söyleyin onlar düzeltsinler.