permission denied?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
yüklediğim temadan images klasöründeki fotoları silemyorum ve yeni foto yükleyemiyum..Permission denied hatası veriyor.ne yapmalıyım?dosya izinlerini yapıyorum ama ona da izin vermiyor?nedir sorun?

Joomlanın genel yapılandırmasında ftp ayarını etkileştirerek bilşen modül ve tema yüklerseniz bu sorun olmaz. Sorunun nedeni yüklenen temaya ait klasörünün sahibi değilsiniz. Kullandığınız paneli bilmiyorum ama dreckadmin panelde düzeltemek için o klasörü seçip en altta reset owner yapmanız yani sahibini sıfırlamanız gerekir. joomlada ftp' yi etkinleştirirseniz sorun kalmaz.

hocam tşken edrm cvbınız için ancak ben daha yeni başladım..biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz

Administrator'den giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen seçeneklerden genel yapılandırmayı

daha sonra ordan sunucu sekmesini tıklıyorsunuz

buradaki bilgilerinizi dogru bir şekilde girip kaydet diyorsunuz.
Kullandığınız paneli bilmediğim için(cpanel,pleskpanel,direckadmin) mevcut klasörünüzün sahibini değiştirme için bişey diyemiyorum.En iyisi klasörün sahibini değiştirmek için hosting aldığınız yere destek talebinde bulunun. Klasörün adını söyleyin onlar düzeltsinler.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 803
  • 2.jpg
    2.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 803
BBNET
Geri