KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 7 Şubat 2013 #1 arkadaşlar Pembe Panter komedi dans üçlüsü 2. Tur gösterisi 2 Şubat 2013 Yetenek Sizsiniz bölümü nasıl bulabilirm intretnet aradım bulamdım...youtube malüm meb engeli...
arkadaşlar Pembe Panter komedi dans üçlüsü 2. Tur gösterisi 2 Şubat 2013 Yetenek Sizsiniz bölümü nasıl bulabilirm intretnet aradım bulamdım...youtube malüm meb engeli...
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 7 Şubat 2013 #2 bu bölümüm başlangıcındaki nuri alço müziği lazım....
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,548 7 Şubat 2013 #3 Hocam aradıkların burda olsa gerek http://www.acunn.com/video/yetenek-sizs ... bogdu/1259
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 7 Şubat 2013 #4 http://www.acunn.com/video/yetenek-sizs ... mansi/3318 buradki müzikler lazımm...
nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 7 Şubat 2013 #5 1-internet download manager ile video yu indir, 2- format factory ile sesi video dan ayır, 3- sonra aynı program ile sesin istediğin kısını kes. kolay gelsin hocam.
1-internet download manager ile video yu indir, 2- format factory ile sesi video dan ayır, 3- sonra aynı program ile sesin istediğin kısını kes. kolay gelsin hocam.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 7 Şubat 2013 #6 nuribjk' Alıntı: 1-internet download manager ile video yu indir, 2- format factory ile sesi video dan ayır, 3- sonra aynı program ile sesin istediğin kısını kes. kolay gelsin hocam. Genişletmek için tıkla ... hocam idm algılamıyor. başka videoları algıyor...
nuribjk' Alıntı: 1-internet download manager ile video yu indir, 2- format factory ile sesi video dan ayır, 3- sonra aynı program ile sesin istediğin kısını kes. kolay gelsin hocam. Genişletmek için tıkla ... hocam idm algılamıyor. başka videoları algıyor...
nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 7 Şubat 2013 #7 o zaman video u indirmek için firefox programının DownloadHelper eklentisini kurun hocam. aynı şekilde onunlada indirebilirsiniz.
o zaman video u indirmek için firefox programının DownloadHelper eklentisini kurun hocam. aynı şekilde onunlada indirebilirsiniz.