furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 16 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar, cep telefonumdaki smsleri pc üzerinden kullanabilir miyim? Bunu nasıl sağlayabilirim?
sellioğlu Aktif Üye Mesajlar 258 16 Eylül 2019 #2 Telefonunuzun yazılımını pc nize kurabilirsiniz hocam. Samsung için Kies diye bi uygulama var, tüm telefon işlemlerinizi pcden yapabiliyorsunuz.
Telefonunuzun yazılımını pc nize kurabilirsiniz hocam. Samsung için Kies diye bi uygulama var, tüm telefon işlemlerinizi pcden yapabiliyorsunuz.
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 16 Eylül 2019 #3 sellioğlu' Alıntı: Telefonunuzun yazılımını pc nize kurabilirsiniz hocam. Samsung için Kies diye bi uygulama var, tüm telefon işlemlerinizi pcden yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün kurdum da mesajlaşma kısmını göremedim
sellioğlu' Alıntı: Telefonunuzun yazılımını pc nize kurabilirsiniz hocam. Samsung için Kies diye bi uygulama var, tüm telefon işlemlerinizi pcden yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün kurdum da mesajlaşma kısmını göremedim
sellioğlu Aktif Üye Mesajlar 258 17 Eylül 2019 #4 3.2 versiyonuydu sanırım hocam, 2013 de kullanmıştım, ama şimdi nasıl olduğunu tam hatırlayamayacağım kusura bakma geçmiş zaman.
3.2 versiyonuydu sanırım hocam, 2013 de kullanmıştım, ama şimdi nasıl olduğunu tam hatırlayamayacağım kusura bakma geçmiş zaman.