Paylaşıyorum . Kaynak kodları ile ASP.NET (C#) + MySQL

Kodla Büyü

alpaygunes

Süper Üye
Süper Üye
-------ASP.NET (C#) + MySQL -----

Yaklaşık bir yıl boyunca asp.NET i kavraya bilmekhemde gelen taleplere cevap vermek için bu çalışmayı yaptım. sonra müşterilerde bende php nin daha sıcak olduğunu anladık

Talep edenler için çalışmam devam ediyor.
Bu çalışma bitmiş bir çalışmadan çok gelen isteklere göre yeniden Şekillenebilecek , bileşen ve modüller eklenerek ölçeklenecebilecek şekilde hazırlandı. Bileşen ve modüllerin çalışma tarzını akvraya bilemEk için mevcut olanları incelemeniz yeterlidir.

Bu kodları paylaşarak amacım asp.net e ilgi duyan giriş ve orta seviye kullanıcIların inceleYerek belki birşeyler kapmasına yardımcı olmaktır.Sistemin beğenmediğim tek yönü üyelik isistemi üzerinde fazla kafa yormamdan dolayı içime sinmeyen bir uyelik yönetimin olması.

Bana cesaret veren ise menü aracını vertabanına bağlaya bilmemdir hiç biryerde bununla ilgili bir kaynak bulamadım ama yaklaşık bir hafta uğraşarak menü aracını veritabanına bağlamayı başardım. (Sonrada bunun gereksiz bir emek olduğunuz anladım, repeater ile yapıla bildiğini bana "anov" söyledi )

-----KURULUM----

1-db.sql i phpmyadmin vb. bir araçla içeri aktarın.
2-visual web developer veya visual studyo ile bu dizini açın ve kurcalayın

Yönetim paneli için
..siteyolu.com/administrator/

kullanıcı adı :alpay
şifre :1234

http://www.4shared.com/file/132618534/d ... rboru.html

--------İletişim-----

alp_gun@hotmail.com
alpaygunes@hotmail.com
agunes@meb.gov.tr
5057966700

32 kişiden kaç kişi indirdi acaba ?
Enazından bir yorum, bir eleştiri, bir teşşekür . Ne bileyim bişiler yaın hiçdegilse güncel kalırsa belki görmeyen ama ilgi duyanlar görür.

ustat selam;
web tasarım ve programming ile uğraşan biri olarak kodlarını incelemek üzere indiriyorum.dinamik ve programming yapılar ugraş alanım.
ne olursa olsun sonuçta emek vermissin ellerine sağlık.
kritik ve geliştirilebilir kısırmlarını sana bildiririm.

saygılar kardeş

çok teşekkürler hocam. siz buraya emek koymuşsunuz. bende yazılımla uğraşıyorum kaynak kodları paylaşmanız çok güzel bir olay.
benim çokça şikayet ettiğim bilgisayar öğretmenlerinin sitesinde bu tür yazılım veya teknik konuların başlık sayıları
bendeprogramlamayla uğraşıyordum ama hep web programlamaya geçmek için bir kaynak arıyordum. özellikle asp.net örneği. eminim faydalı olacak
inşallah bu konuda size soracağımız sorulardan sıkılmazsınız.
elinize emeğinize sağlık hocam teşekkürler.

gerçekten görsellik katarsak harika bir paylaşım hocam allah razı olsun sizden emekleriniz inanın boşa gitmemiş :alkis: :alkis: :alkis:

Hocam css ve şablonu kurcalayınca aslın bir çok ihtiyacı karşılayacak bir yapısı var ama
düzeltmek te ayrı bir sorun. Yapan kişinin kendisinin rehberlik etmesi lazım.
Amacım sadece kodparçalarını inceleme fırsatı vermek. yeni ve orta seviye için benim zamanında fellik fellik aradığım özelikler yontemler var. Bazı algoritmalar üzerinde haftalrımı harcadım. Pek esnek degil nesnelerin olaylarını metotlarını bilmek gerek pek kaynakta bulamdım ama gende takıldığım bütün sorunları aştım. Sabırlı olmaz gerekiyor. pes etmemek gerekiyor.

ben hiç ilgilenmiyorum. indirmedimde ama güncel kalsın diye ve emeğe de saygı duyduyum için yazıyorum. çok teşekkür ederim. kod paylaşmak yürek ister ve sende de o yürek var ne güzel...

Teşekkürler paylaşım için. Web Programlama zevkli bir iş ve kendimi geliştirmek istiyorum. Şu anda sadece modüllerden çalışıp öğrencilere aktarım yapıyorum. ASP.NET veya PHP için yeterli zamanı bulamıyorum. Kodlarınızı ilerde incelemek için indiriyorum.

Paylaşımın kralını yapmışsın. önünde şapka çıkartıyorum. :alkis: :alkis: :alkis:

Teşekkür ederim hocam..İndirdim yeni.İnşallah en kısa zamanda kodlar incelerim de Hem size Yorum hemde bana yardım alırım kodlardan. :)

Alpay hocam ellerine sağlık yine döktürmüşsün, bende asp.net e yeni yeni başlıyorum dökümanları hazırladım Myo bilgisayar progracılığı böl. de anlatacağım, bu kodları çalıştırmak için benim içn zaman var gibi, şimdilik veri tabanı yol ayarı hangi dosyadan oluyor onu öğrenebilirsem yeterli hocam.
Birde php asp.net e göre daha sıcak demişsiniz hocam, kodlamasımı daha esnek verdiği olanaklarmı hangi yönden böle düşünüyorsunuz.Kolay gelsin hocam.
Çorum'dan Kayseri'ye sevgiler...

BBNET
Geri