El-Aziz' Alıntı:En ucuzunu alıp taktırayım mı?
hangi marka almıştınız?EynelMefer' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:En ucuzunu alıp taktırayım mı?
hb dan almıştım, türkçe ses ve gösterge vardı 45 lira idi, çok memnundum,(tavsiye ederim)... yeni araçlarda bip bipten başka bişey yok koyuyorsun bari güzel bişey koy![]()
El-Aziz' Alıntı:hangi marka almıştınız?EynelMefer' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:En ucuzunu alıp taktırayım mı?
hb dan almıştım, türkçe ses ve gösterge vardı 45 lira idi, çok memnundum,(tavsiye ederim)... yeni araçlarda bip bipten başka bişey yok koyuyorsun bari güzel bişey koy![]()
Hocam markası toolmax ben de aldım 45 tl ye.gayet memnunum tavsiye de ederim.aakcakaza' Alıntı:1 seneyi geçti bimden almıstım markasını unuttum şimdi, gayet memnunum, hiçbir problem çıkarmadı daha. (50 tl idi sanırım)
sesli ve mesafe göstergeli.
asp-php' Alıntı:Uzun yolda 150 km den sonra herşeye ötmeye başlıyor
Yollarda ki en ufak dalgalanmalar, ufak yükseltilerde bile sağ - sol ön sinyaller ötüyor. Uzun yolda genelde kapatmak zorunda kalıyorum..
Hocam alakası yok ya. arabanın arkası oval, aynalar da çukur ayna mı oluyor tam bilmiyorum ama küçük gösteriyor. Bir türlü alışamadım bu arabada arka mesafeyi ayarlamayakaybil' Alıntı:usta şöför park sensörü kullanmaz![]()
Merhoom' Alıntı:asp-php' Alıntı:Uzun yolda 150 km den sonra herşeye ötmeye başlıyor
Yollarda ki en ufak dalgalanmalar, ufak yükseltilerde bile sağ - sol ön sinyaller ötüyor. Uzun yolda genelde kapatmak zorunda kalıyorum..
Hocam park sensörünün elektriğini geri vites ikaz lambasına bağlarsanız hiçbir sıkıntınız kalmaz.
cihanmnsl' Alıntı:Hocam markası toolmax ben de aldım 45 tl ye.gayet memnunum tavsiye de ederim.aakcakaza' Alıntı:1 seneyi geçti bimden almıstım markasını unuttum şimdi, gayet memnunum, hiçbir problem çıkarmadı daha. (50 tl idi sanırım)
sesli ve mesafe göstergeli.