Park Sensörü (Ön-Arka) tavsiye ediniz.

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ortalama fiyatları 40 TL ile 80 TL arasında değişiyor.
ne marka ve özellikte alayım, lütfen link ile tavsiye edin.

al bi tane yap kendin hocam. biraz elimiz iş tutsun. hemen hazırcılık yapmayın. bence beceremezsen de kendin yap derim.

40 ile 80 arasında değişiyor demişsiniz hocam,
linkteki ürün 250 civarı :)

Hocam kesinlikle sen yapma. Bi ara bim satıyordu 50 tl ye, yaninda birde kitapcik veriyor. Okuyunca adamin bide motoru indiresi geliyor ne basit işmiş diyorsun ama olay öyle olmuyor işte. Çoğu doğru mesafe ve açı ile delinmedigi için doğru ölçüm yapamıyor. Ben sağlam bi oto elektrikciye yaptirdim sadece arkayi. 70 Tl cihaz, 50 Tl de işçilik aldı ve tam 45 dk sürdü. Adam milimetrelik ölçtü valla. Markada özellikle iç sese ve yagmurda, siste sapitmamasina dikkat et.

hocam elinin terazisi varsa al eline mezro milim milim ölç ve tak babamın passata biz taktık o kadarda zor bir şey değil şimdi tıkır tıkır çalışıyor

arabanı kargo ile yapıldığı fabrikaya gönder orada yapsınlar. illa başkasına yaptırtacaklar.

Serviste yaptır derim ben. Çünkü hem 2 yıl garanti alırsın hem de tampon ve iç aksamı sökerken hasar vermeden hallederler. Ben megane 2'ye serviste yaptırdım. 150 lira gibi bir maliyet tuttu. Birde tamponda sensörlerin nereye konacağını şablon ile yapıyorlar. Sanırım verimli bir çalışma için bu da önemli bir nokta.

Cihazın kendinin zaten 2 yıl garantisi olmaz mı?
Kaldı ki usta kaynaklı bir sorun olunca da ustanın yakasını tutarsın...
Boşuna servise +100 tl ye gerek yok....

Kaldı ki montajı kendi yapanlar..
Tamam delmek kolay da... Bu kablolar iç döşeme kaldırıla kaldırıla taaa öne kadar getirilmiyor mu? Ben takarım takmasına da delmekten ziyade kabloların içeri taşınması korkutuyor...
Ustanın 45 dakikasını alıyorsa bizim bi günümüzü almasa iyi

BBNET
Geri