Daha önce Windows’ta Jupyter lab kullanmıştım thonyy varsa bu çok iyi. Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak, maarif model sebebiyle bu yıl nerdeyse her derste sınıf kullanılacak, virüsten korkmuyorum ama masaüstünün değiştirilmesinden çekiniyorum uygunsuz resimler vs. Siz nasıl bir önlem alıyorsunuz?Thonny var içinde.
Aynen ben de Pardus çok kullanmadım ama masaüstü için nasıl bir önlem alıyorsunuz?Daha önce Windows’ta Jupyter lab kullanmıştım thonyy varsa bu çok iyi. Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak, maarif model sebebiyle bu yıl nerdeyse her derste sınıf kullanılacak, virüsten korkmuyorum ama masaüstünün değiştirilmesinden çekiniyorum uygunsuz resimler vs. Siz nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Sadece thonny değil siper falan kurulu. Kodlama araçları hazır var. Thonny basit olunca onu kullandım.Daha önce Windows’ta Jupyter lab kullanmıştım thonyy varsa bu çok iyi. Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak, maarif model sebebiyle bu yıl nerdeyse her derste sınıf kullanılacak, virüsten korkmuyorum ama masaüstünün değiştirilmesinden çekiniyorum uygunsuz resimler vs. Siz nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Gemini 'ye sordum, basit bir yol önerdi.Aynen ben de Pardus çok kullanmadım ama masaüstü için nasıl bir önlem alıyorsunuz?