Pardus'ta Hangi Python Programı Kullanmalı?

Kodla Büyü

bote2011

Aktif Üye
Hocalarım okuluma yeni lab yapıldı. İlk kez bu dönem ders işleyeceğim. 10. sınıflara python anlatacağım. Hangi uygulama üzerinden anlatayım? Birçok program hali hazırda yüklü gelmiş.

Thonny var içinde.
Daha önce Windows’ta Jupyter lab kullanmıştım thonyy varsa bu çok iyi. Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak, maarif model sebebiyle bu yıl nerdeyse her derste sınıf kullanılacak, virüsten korkmuyorum ama masaüstünün değiştirilmesinden çekiniyorum uygunsuz resimler vs. Siz nasıl bir önlem alıyorsunuz?

Daha önce Windows’ta Jupyter lab kullanmıştım thonyy varsa bu çok iyi. Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak, maarif model sebebiyle bu yıl nerdeyse her derste sınıf kullanılacak, virüsten korkmuyorum ama masaüstünün değiştirilmesinden çekiniyorum uygunsuz resimler vs. Siz nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Aynen ben de Pardus çok kullanmadım ama masaüstü için nasıl bir önlem alıyorsunuz?

Sadece thonny değil siper falan kurulu. Kodlama araçları hazır var. Thonny basit olunca onu kullandım.

Ben önlem almadım. Her öğrenciye kullanıcı oluşturdum. Yönetici yetkisi vermeden standart kullanıcı olarak. Öğrenciye de şifreni ben bile bilemeyeceğim ve o bilgisayar ve şifreden sen sorumlusun dedim. Öğrenciler sıkıntı çıkartmadı. Bu sene norm fazlası oldum. BT kaldım. Gelen arkadaş ne yapar onu bilemem.

Son düzenleme:
ilksms
Geri