Pardusta ara ara klavye çalışmıyor

Kodla Büyü

miagisan

Üye
Mesajlar
48
Arkadaşlar sürekli güncellemeleri yapmama rağmen klavye bazen çalısmiyor. Aşamıyorum bu sorunu çok sıkıldım. Var mıbilen veya çözen?
 
Arkadaşlar sürekli güncellemeleri yapmama rağmen klavye bazen çalısmiyor. Aşamıyorum bu sorunu çok sıkıldım. Var mıbilen veya çözen?
Bazen erişilebilirlik ten yapışkan tuşlar veya ekran okuyucu açılıyor o zaman çalışmıyor gibi oluyor bunu kontrol etmek lazım
 
aidata marka aio bilgisayarlarda aynı sorun bizde de var. tek fark işletim sistemi windows. klavyeyi çıkarıp takınca çalışıyor. sanırım klavyelerde sorun var.
 
Evet bazen sadece mouse, sadece klavye, bazen ikisi birlikte donup kalıyor maalesef.
 
aidata aio bilgisayarlarımız var. klavye, fare hatta kameralarda bile yaşıyoruz bu sorunu(bilgisayarlada windows kurulu)
 
Bu sorunu bazı bilgisayarlarda bende yaşıyorum. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Çözümünü bilen varsa memnun olurum.
 
Yani her yolu denedim, çıkarıp takıyorum, port değiştiriyorum vs. Labdaki öğrenci bilgisayarlarında da oluyor. Güncelleme yaptıkça daha az yaşanıyor bu durum ama mesela dün neredeyse tüm gün çalışmadı sonra birden iki klavye birden çalıştı. Anlayamadım sebebini bir türlü 🙄
 
ilksms
Geri
Üst