PARDUS23 KAYIT

Kodla Büyü

cinefil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben tahtalara (her ne kadar kurduktan sonra çökse de) etap23 Pardus kurdum ama kayıt yapmadım. Çünkü okulda akıllı tahtalara yeterli internet yok. Kendi telefonumuzdan bağlanıp yapmamız gerekiyor. Bu kaydı yapmak şart mı? "Eğer kayit yapmazsak biz yüklemiş olsak bile yükleme yapılmış sayılmayız" dedi arkadaş..
Doğru mudur?

Merhaba arkadaşlar. Ben tahtalara (her ne kadar kurduktan sonra çökse de) etap23 Pardus kurdum ama kayıt yapmadım. Çünkü okulda akıllı tahtalara yeterli internet yok. Kendi telefonumuzdan bağlanıp yapmamız gerekiyor. Bu kaydı yapmak şart mı? "Eğer kayit yapmazsak biz yüklemiş olsak bile yükleme yapılmış sayılmayız" dedi arkadaş..
Doğru mudur?
Doğru

etap+pardus!

Değiştirmenizi tavsiye ederim. Her yerde geziniyor. Öğrenciler lise öğrencisi ise tahtanın herşeyini değiştirir yoksa.

Teşekkür ederim hocam. Sizin tahtalar da çöküyor mu?
Hayır çökme olmadı hiç. Ramazandan önce tüm tahtalara kurdum. 1 mart itibari ile geliyordu bizim ilimize sıra. Ramazanda ne gibi bir sürpriz ile karşı karşıya kalacağımı bilmediğim ve oruç oruç stres yaşamayayım diye başladım. Tüm tahtalara tek seferde kuruldu. En son tahta sorun çıkarttı. Sol üst köşeden sağ alt köşeye olan çizgide solda kalan kısım itibari ile ekranın yarısında dokunmatik çalışmadı. Son tahtada yapma bunu dedim. Sol alt köşeye baktım toz var. Üfledim bi', kısmen düzeldi. Sonra kulak çöpü ile köşeleri temizledim,o da çalıştı.

Şükür çöken olmadı bizde. Çökmeler pil kaynaklı Faz2 tahtalarda oluyor sanırım. Aktif kullanılan sınıflarda faz1, fizik, kimya, biyoloji ve bilişim laboratuvarlarında Faz2 var.

ilksms
Geri