Pardus

Kodla Büyü

Medihas

Üye
Merhaba Arçelik pardus akıllı tahtalar kendiliğinden kapanıyor nasıl bir çözüm yolu uygulayabilirim

Pardus etap 19. Beta 24 sürümüne güncelleyin. Bu sürümde hata, donma, kasmaların en aza indiği belirtiliyor.

Pardus destekle iletişime geçtim bu çözüm yolunu söylediler uyguladım ve sonuç aldım
Tahtalarla beraber gelen uzaktan kumanda ile;
1-menü düğmesine basınız.
2-Sırasıyla, Ekran > Gelişmiş > Ekran > "Enerji Tasarruf Modu" seçeneğine gelin ve seçeneği HAYIR olarak değiştiriniz.

Windows faz2 akıllı tahtalarda yeni müfredat pdf kitaplarda qr bölümüne tıklayınca ebada o sayfa açılıyor fakat pardus etap 19larda qr bölümüne tıklayınca herhangi bir işlem olmuyor. Bu konuda ne yapabiliriz?

Windows faz2 akıllı tahtalarda yeni müfredat pdf kitaplarda qr bölümüne tıklayınca ebada o sayfa açılıyor fakat pardus etap 19larda qr bölümüne tıklayınca herhangi bir işlem olmuyor. Bu konuda ne yapabiliriz?
Tahtada eba da oturum açıp daha sonra telefondaki eba uygulamasından karekod okutulabilir. Yalnız bazı kitaplar sorunlu, örneğin 5. sınıf din kültürü kitabındaki karekod okutulduğunda yalnızca telefonda açılıyor.

BBNET
Geri