Pardus Mayıs güncellemesi hakkında

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım il kordinatörümüz aşağıdaki görseli paylaştı. Ama sürüm notlarında kernel güncellemesinden başka bir şey görünmüyor. Bu yazan şeyleri gözlemleyen oldu mu acaba? Fırsatım olmadı henüz kontrol etmek için. Dokunmatiğe kesin çözüm gibi iddialı bir cümle kullanmışlar.

WhatsApp Image 2026-05-08 at 07.51.11.webp

Buradan görünce güncellemeyi yaptım. Özelikle pencereleri kapatırken x butonuna tıkladığımızda sağ tık yapmışız gibi davranıyordu. Onu düzeltmişler. Masaüstü simgeleri biraz küçülmüş. Dokunmatik anlamında iyileştirme var gibi.

Hocalarım il kordinatörümüz aşağıdaki görseli paylaştı. Ama sürüm notlarında kernel güncellemesinden başka bir şey görünmüyor. Bu yazan şeyleri gözlemleyen oldu mu acaba? Fırsatım olmadı henüz kontrol etmek için. Dokunmatiğe kesin çözüm gibi iddialı bir cümle kullanmışlar.

Ekli dosyayı görüntüle 82319
Merhaba hocam karekod ile usb tek kullanıcıda birleşti. Açıklayabilir misiniz hocam. Teşekkür ederim.

Sağ tıklamada simgeleri hizalama gibi seçenekler kaldırılmış. Default olarak alfabetik otomatik ayarlıyor. Eskiden çöp kutusu kafasına göre sağa sola gidiyordu hizalama olsa bile.

ilksms
Geri