Pardus Kilit Uygulaması-Eta Kilit (Ücretsiz)

Kodla Büyü
Bu hata çok nadiren sertifika kaynaklı oluyor hocam. Çözümü için gerekli düzeltmeyi yaptım. Zaten tahta yeniden başladığında sorun düzeliyor.

Uzaktan yönetim özelliği sayesinde tahtayı telefonunuzun ekranından dokunmatik ve telefon klavyesini kullanarak yönetebilirsiniz.

ScreenRecording_06-02-2026 10-26-26_1.gif

deneme sürümünü kullanmıştım.. Harika bir uygulama diğer kilit uygulamalarını kaldırın bunu kurun sonra rahatınıza bakın.. hocam eline sağlık.. en yakın zamanda yeni sisteme geçiyorum..

Merhaba hocam bu kilit uygulamasına MEB ajanda ile mi giriliyor yoksa kendi uygulaması mı var?
etakilit.com üzerinden çalışıyor hocam. Sisteme kaydolup kurulum yaptığınızda kullanıcı ve şifreyle giriş yapıp yönetebiliyorsunuz bütün sistemi.

etakilit.com u anaekrana ekle diyerek pwa uygulaması şeklinde telefonunuza kurabiliyorsunuz

etakilit.com üzerinden çalışıyor hocam. Sisteme kaydolup kurulum yaptığınızda kullanıcı ve şifreyle giriş yapıp yönetebiliyorsunuz bütün sistemi.

etakilit.com u anaekrana ekle diyerek pwa uygulaması şeklinde telefonunuza kurabiliyorsunuz

Öğretmenlerin de mi siteye üye olması gerekiyor tahtayı hangi yolla açıyorlar ?

Öğretmenleri siz kayıt olurken açtığınız yönetici hesabıyla ekliyorsunuz her öğretmene kullanıcı adı ve şifre veriyorsunuz hocam

ilksms
Geri