Pardus Etap 23 QR kod ile Giriş

Kodla Büyü

acipinarli

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
15 Ağustos güncellemesi ile artık EBA uygulaması üzerinden Pardus Etap 23'e QR kod ile girşi yapılabiliyor.
Güncel sürümü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
01.webp

Yukarıdaki bağlantıdan güncel sürümü indirip tahtaya kurduğunuzda ekranın sol alt köşesine QR kod ile oturum açma gelecektir. Eba uygulaması telefonunuza yüklü ise uygulamayı açıp sağ üstteki QR kod simgesini tıklayıp telefonunuzun kamerasına ekrandaki kodu okutmanız yeterli. Sizden şifre isteyebilir. Şifrenizi 2 kez girdikten sonra artık o tahta üzerinde şifrenizi kullanmadan telefonunuz ile oturum açabilir ve tahtayı kullanabilirsiniz.

Bir kez qr ile oturum açılırsa kullanıcı oluşturuluyor. İlk açılışta şifre giriliyor ve sonra qr gereği olmadan da şifre ile girebiliyorsunuz. Aslında ilk kurulumda aktif internet lazım ama sonrasında telefonu unutsanız ya da internet olmasa dahi oluşturulan şifre ile giriş yapılabiliyor.

Bir kez qr ile oturum açılırsa kullanıcı oluşturuluyor. İlk açılışta şifre giriliyor ve sonra qr gereği olmadan da şifre ile girebiliyorsunuz. Aslında ilk kurulumda aktif internet lazım ama sonrasında telefonu unutsanız ya da internet olmasa dahi oluşturulan şifre ile giriş yapılabiliyor.
her öğretmen giriş yaptığında şifreleri ile sonrasın da sorun olmuyor değilmi.

Her öğretmen için kullanıcı oluşturuluyor ve şifre onlara özel olduğu için sorun olmuyor ama öğretmen şifresini unutursa ya da her tahtaya ayrı şifre verirse ve karıştırırsa ya da şifreyi öğrenci öğrenirse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterir.

Ben sıkıntı yaşamama adına yetkili şifresini değiştirip ayarlardan otomatik girişi aktif etmeyi ve öğrenci kullanıcısı ile otomatik girişi aktif etmeyi düşünüyorum. Böylece direk açılsın sistem. Şifremi unuttum, eba çalışmıyor, Tahta açılmıyor vs ile uğraşmak istemiyorum.

Ben sıkıntı yaşamama adına yetkili şifresini değiştirip ayarlardan otomatik girişi aktif etmeyi ve öğrenci kullanıcısı ile otomatik girişi aktif etmeyi düşünüyorum. Böylece direk açılsın sistem. Şifremi unuttum, eba çalışmıyor, Tahta açılmıyor vs ile uğraşmak istemiyorum.
hocam hiç kontrol olmazsa öğrenci tahtayı perişan eder

Her öğrenci profili farklı. Haklısınız. Bizimkiler duvar kağıdı değiştirip, youtube üzerinden video izliyor sadece. Gereken ayarları yapar denerim
Baktım sıkıntı çıkıyor kısıtlarım.
bizimkiler yüksek sesli müzik açıyorlardı. her sınıftan ayrı yüksek sesli müzik sokağa gidiyordu. pavyondan beter etmişlerdi. qr kurdum da hem biz kurtulduk hem mahalleli kurtuldu.

15 Ağustos güncellemesi ile artık EBA uygulaması üzerinden Pardus Etap 23'e QR kod ile girşi yapılabiliyor.
Güncel sürümü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 79641
Yukarıdaki bağlantıdan güncel sürümü indirip tahtaya kurduğunuzda ekranın sol alt köşesine QR kod ile oturum açma gelecektir. Eba uygulaması telefonunuza yüklü ise uygulamayı açıp sağ üstteki QR kod simgesini tıklayıp telefonunuzun kamerasına ekrandaki kodu okutmanız yeterli. Sizden şifre isteyebilir. Şifrenizi 2 kez girdikten sonra artık o tahta üzerinde şifrenizi kullanmadan telefonunuz ile oturum açabilir ve tahtayı kullanabilirsiniz.
sağ altta klavyenin solundaki simge ile şifresiz giriş oluyor. Öğrenci girişi sanırım. Engellemenin yolu nedir ?
15 Ağustos güncellemesi ile artık

ilksms
Geri