S sgulkurusu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 495 31 Ağustos 2025 #31 Pardus etap için pilot illerde başlanacak deniyordu, o iller belli mi? Neye göre değiştiriyorsunuz sistemi
Pardus etap için pilot illerde başlanacak deniyordu, o iller belli mi? Neye göre değiştiriyorsunuz sistemi
L light Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 777 31 Ağustos 2025 #32 Ben windowsda mehcan e kilit kullanıyordum. Yine ona devam ederim. Öğretmen şifreyi girerken öğrenciler illaki görür. Sıkınti olur
Ben windowsda mehcan e kilit kullanıyordum. Yine ona devam ederim. Öğretmen şifreyi girerken öğrenciler illaki görür. Sıkınti olur
F fixx Aktif Üye Mesajlar 207 4 Eylül 2025 #33 sgulkurusu' Alıntı: Pardus etap için pilot illerde başlanacak deniyordu, o iller belli mi? Neye göre değiştiriyorsunuz sistemi Genişletmek için tıkla ... Gelen yazıya göre. Pilot il hariç bir kaç il daha eklendi. Bir kaç seneye herkes geçer bu gidişle.
sgulkurusu' Alıntı: Pardus etap için pilot illerde başlanacak deniyordu, o iller belli mi? Neye göre değiştiriyorsunuz sistemi Genişletmek için tıkla ... Gelen yazıya göre. Pilot il hariç bir kaç il daha eklendi. Bir kaç seneye herkes geçer bu gidişle.