Pardus dan windows a geçmek istiyor hocalar geçebilir miyiz?

Kodla Büyü

esens

Üye
Arçelik faz 3 , 4-5 yıllık akıllı tahtalar var bildiğim kadarıyla pardus istiyor milli eğitim bununla ilgili resmi yazı var mı hocalara sunabileceğim?

Geçemeyeceğinize dair bir yazı elimde yok ama korsan kuramayacağınıza dair yazıya gerek var mı?

Bir ara işletim sistemini değiştirmeyin diye yazı geldi.

Öğretmenleriniz lisans parasını veririz derlerse belki ama yarın bir gün ülke genelinde Pardus'a geçilecek diye yazı gelmesine de hazırlıklı olmanız lazım ki 3 ilde pilot uygulama var...

İlgili konu: https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/tüm-tahtalara-pardus-yüklenmesi.185531/

Son düzenleme:
Arçelik faz 3 , 4-5 yıllık akıllı tahtalar var bildiğim kadarıyla pardus istiyor milli eğitim bununla ilgili resmi yazı var mı hocalara sunabileceğim?
İdareci iseniz, sözüm yok. İdareci değilseniz size ne ki hocam? Öğretmenlere siz niye resmi yazı gösteriyor muşsunuz? İdare ne iş yaparmış? Resmi yazı onlarda vardır. Adları gibi de biliyorlardır.

Şu an pardus pilot uygulamada büyük ihtimal 2.dönem tüm ET ler pardusa geçecek biraz ters iş gibi oluyor...

Hocam seneye zaten tahtalarda pardus zorunlu olacak bu yıl bazı iller pilot olarak seçildi bile boşuna emek harcamaya değmez yani....

ilksms
Geri