Cansuli Site Gezgini Mesajlar 32 5 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Pardus kurulu yeni bilgisayara Windows USB hazırladım boot dan ilk sırada başlat dediğimde değişen bir şey olmuyor, nasıl yapabilirim
Arkadaşlar Pardus kurulu yeni bilgisayara Windows USB hazırladım boot dan ilk sırada başlat dediğimde değişen bir şey olmuyor, nasıl yapabilirim
bigeast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 631 5 Aralık 2022 #2 Usb yi hangi program ile hazırladınız? Ventoy ile hazırlarsanız sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Kolay gelsin.
Usb yi hangi program ile hazırladınız? Ventoy ile hazırlarsanız sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Kolay gelsin.
Cansuli Site Gezgini Mesajlar 32 5 Aralık 2022 #3 alonewolfselman' Alıntı: Usb yi hangi program ile hazırladınız? Ventoy ile hazırlarsanız sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Rufus ile hazırladım mbr GBT sorun olur mu
alonewolfselman' Alıntı: Usb yi hangi program ile hazırladınız? Ventoy ile hazırlarsanız sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Rufus ile hazırladım mbr GBT sorun olur mu
bigeast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 631 5 Aralık 2022 #5 Cansel.12' Alıntı: Rufus ile hazırladım mbr GBT sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Boot etmede sorun yaşanıyor rufus ile. Ventoyda sorun yaşamadım
Cansel.12' Alıntı: Rufus ile hazırladım mbr GBT sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Boot etmede sorun yaşanıyor rufus ile. Ventoyda sorun yaşamadım