PARDUS 23.4 DİSK KALIBI YAZICI

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Hocalarım arçelik marka ET çöktü yeni sürümü yüklemek istiyorum ama Tahtada pardus vardı tekrar pardus yüklücem ancak sadece disk kalıbı yazıcı ya yüklemem gerekiyormuş ancak download yapılmıyor bir bilginiz var mı acaba

Pardus.org da yayınlanmadı henüz. Atılan linkteki 23.4 sürümünü yükleyin. En son sürüm bu.
faz 2 var okulumda 40 tahtaya kurulum yaptım ama dokunmatik çok problemli, windowsta kalibrasyon yaparak tamamını kullanabildiğimiz ekran pardusta köşegen şeklinde bir bölümde kalemle çizerken kesilme yaşanıyor. Tahtada ya da sensörde toz vs yokken ekran tertemizken bile böyle. Bir tahtada format sonrası ses gelmemeye başladı, donanımsal mı yazılımsal mı anlamak için önce canlıda çalıştırdım yine ses gelmedi sonra etap 19 kurdum full hd olan faz2 için hazırlanan versiyon dokunmatik daha iyi çalışıyor gibi geldi. Muhtemelen pilot uygulamalar sonrası faz1- faz2- faz3 ayrımı yapılır diye düşünüyorum.

Faz1-2 lerde Pardus dokunmatik sorunları yaşanıyor maalesef. Belki ileride çözülür. Şimdilik çözümü yok gibi.

ilksms
Geri