param yatar mı acaba?

Kodla Büyü

m.arslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaşlar ösym sınavında(ygs) görevliydim iban doğrularken verdiğim banka hesabım bloke oldu sınava girdikten sonra ösym görevli işlemler sisteminden ibanı güncelledim ama başvururken verdiğim iban şu an kullanılmıyor yeni hesabıma para yatar mı? yatmaz mı yatmazsa ne yapmalıyım bilgisi olan yahut aynı duruma düşen kim se var mı yardımcı olursa sevinirim.

m.arslan' Alıntı:
arkdaşlar ösym sınavında(ygs) görevliydim iban doğrularken verdiğim banka hesabım bloke oldu sınava girdikten sonra ösym görevli işlemler sisteminden ibanı güncelledim ama başvururken verdiğim iban şu an kullanılmıyor yeni hesabıma para yatar mı? yatmaz mı yatmazsa ne yapmalıyım bilgisi olan yahut aynı duruma düşen kim se var mı yardımcı olursa sevinirim.

ÖYSM'den görev alırken IBAN'ı doğrulayıp o şekilde kabul ediyoruz görev. Görevi yaptıktan sonraki değişiklikler bir sonraki görevi etkiler. Değiştirdiğiniz İBAN'a yatmasını beklemeyin bence. Bloke olan hesap konusunda ne yapabileceğiniz hakkında bir bilgim yok. Bankayla görüşün, belki bir çözüm bulurlar. İnşallah sorunu çözebilirsiniz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu durumda ilinizdeki ösym bürosu ile görüşerek iban nunmarasını değiştiridiiğinizi belirtmeniz lazım.

ösym şu an illerden gelen sınav evrakı ile uğraşıyor,sana bana gelecek para ile uğraşmaz.Siz gis işlemlerinizden ibanınızı değiştirin,para işi olunca o ibanı alacaktır zaten sistemden,fazla dert etmeyin.Herkese yatar da size gelmez ise dilekçe yollarsınız,gelir yeni ibana.

abtani' Alıntı:
ösym şu an illerden gelen sınav evrakı ile uğraşıyor,sana bana gelecek para ile uğraşmaz.Siz gis işlemlerinizden ibanınızı değiştirin,para işi olunca o ibanı alacaktır zaten sistemden,fazla dert etmeyin.Herkese yatar da size gelmez ise dilekçe yollarsınız,gelir yeni ibana.
Hocam ösym 'yi aramayacak ilindeki büro ile görüşecek.
Sınavdan önce ibanı değiştirirse fark etmiyor ama sınav sonrası o ekranda değiştirmesinin herhangi bir anlamı yok.

Şu an iban değişime izin veriyorsa sorun yok bence,tabii arasın arkadaş yararlı olur.Aynı e-okul idare kilitlemeden öğretmen istediği notu değiştirir.İdare karne basarken kilitler ve notu değiştiremezsiz.Ösym ödeme yapana kadar değiştir,ödeme yapacağı an ki ibana gönderecek diye düşünüyorum.Düz mantık ...

para yatmadan önce ibanı değiştirirsen birşey olmaz. öyle birşeyler yazıyordu orada

hesaba paraları yatırdıkları tarihteki aktif olan iban'ı kullanırlar sanırım. Herkesin ibanını tek tek kontrol etmezler, sistemlerindeki güncel iban numaralarının listesine göre gönderirler. Eğer para bankaya hemen yattıysa blokeli ibana gider onaydır, tahakkuktur vs. bekletip gönderirlerse zannımca o zaman listeleri güncelleyip gönderdirler. Ösym bürosuna sorun teyit edin. Bi şey olmaz hocam ya, başka hesaba gitmiyor para blokeli ibanınıza gidiyor. banka da bi şekilde halleder gibi geliyor.

BANKA HESAP BİLGİLERİM
Görevlendirildiğiniz sınavın tarihinden önce,bu alanda yapmış olduğunuz tüm güncellemeler, ödemeye yansır ancak sınav sonrasında yapmanız halinde
ücretinizin sağlıklı ödenememesine sebep olacaktır. Bu gibi özel durumlarda Sistem Destek Hattımızdan yardım isteyiniz

sisteme girip ibanı değiştirdiğinize göre ordaki mesajı dikkate almanız sizi sonuca daha kolay götürür.

m.arslan' Alıntı:

Hocam sorunu nasıl hallettiniz. Aramadan yeni hesabınıza yattı mı? Aradıysanız nereyi aradınız?

Maaş hesabımız değiştiği için IBAN ile ilgili aynı akıbete bende uğradım. Bunun için nereye başvurmak gerekiyor.

BBNET
Geri