OGGY46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 726 24 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar birikmiş paraf puanımı kullanabileceğim bildiğiniz internet sieleri var mı? Bne biraz araştırdım onlar da olmadı...
Arkadaşlar birikmiş paraf puanımı kullanabileceğim bildiğiniz internet sieleri var mı? Bne biraz araştırdım onlar da olmadı...
G gsaydin Aktif Üye Mesajlar 213 24 Ocak 2018 #2 Aracınız varsa Shell'de yakıt alırken kullanabilirsiniz hocam, kullanılabilecek internet sitesi bana da denk gelmedi henüz
Aracınız varsa Shell'de yakıt alırken kullanabilirsiniz hocam, kullanılabilecek internet sitesi bana da denk gelmedi henüz
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,086 24 Ocak 2018 #6 N11 de puan kullanmak istiyor musun diye soruyor.
N nedlloyd Aktif Üye Mesajlar 285 24 Ocak 2018 #7 N11 fakat sepet tutarından fazla paraf puanınız olmalı
bilisim-tef Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,204 24 Ocak 2018 #8 n11'de güya kullanılıyor ama ne zaman denesem sistemde sorun oluyor normal almak zorunda kalıyorum. tutar puanımdan az olsa bile.
n11'de güya kullanılıyor ama ne zaman denesem sistemde sorun oluyor normal almak zorunda kalıyorum. tutar puanımdan az olsa bile.