Palio veya corsa ikinci el araba arıyorum

Kodla Büyü

ares24

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2000-2003 model üzeri fiat palio veya opel corsa arıyorum. İstanbul da olursa sevinirim

Sayın hocam alabilirsen 2007 üzeri Corsa öneririm sana. Yeni kasa olduğu için Twinport kasalardan çok farklı. Ben Haziranda aldım ve şu ana kadar çok memnunum. Sana tavsiyem eğer maddi olarak biraz daha üste çıkabilirsen Yeni Corsa almanı tavsiye ederim...

hocam fiat palio veya opel corsadan daha üstün ve konforlu olan wv polo tavsiye ederim herşeyi ile süper bir araç2007-2008 model araç konforunda ve kaporta olarak çok sağlam tartışılmaz zaten Ww daha iyisi yok şuanda kullamıyorum 2000 model 1.4 polo hb golf kasası LPG takılı 2 yıl garantisi devam ediyor 90 000 kmde tüm bakımları triger dahil hepsi yeni yapıldı adapazarı ww yetkili servisi otokur tarafından düşünürsen görüşelim sapancada görev yapıyorum

Sıraya ben de geçeyim diyeceğim ama sıradakiler bulamamış sanırım henüz. Corsa bakıyorum var mıdır satılık?

PALİO 1.2 ACTİVE 2006 MODEL İLK SAHİBİNDEN
65.000 KM METALİK GRİ
ARAÇ MUAYENESİ YENİ YAPILDI
60.000 BAKIMI YENİ YAPILDI
ARABADA ARKA TAMPON HARİÇ DEĞİŞEN BOYANAN YER YOK
ARABA İLK ALINDIĞINDA KOLTUK KILIFLARI KİRLENMESİN DİYE KORUYUCU BİR KOLTUK KILIFI TAKTIRMIŞTIM. YANİ ARABANIN ORJİNAL KOLTUK KILIFI DAHA HİÇ KULLANILMAMIŞ.
PARK SENSÖRÜ VAR
SİS LAMBALARI VAR
ALARM SİTEMİ VAR.
CD ÇALAR VAR
4 LASTİK KIŞ LASTİĞİ.
BEN ŞAHSEN YAKITINDAN MEMNUNUM. BU YÜZDEN HİÇ TÜP TAKILMAMIŞ.
FİYAT : 15.500 TL (ARABAYI SATMAMIN TEK NEDENİ HAZİRAN AYINDA KREDİ ÇEKİP EV ALMAK.)
İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR.

BBNET
Geri