Android bilgisi olanlara soruyorum. Tableti rootladıktan sonra "system/apps" içerisindeki gereksiz uygulamaları kaldırdım ama yanlışlıkla "DefaultContainerService.apk" adında paket yükleme yardımcısı olan uygulamayi da kaldırmışım. Daha sonra tableti fabrika ayarlarına getirdim. ama hiçbir uygulama tablete yüklenmiyor. "uygulama yüklenmedi" hatası veriyor. çalışan hizmetlere baktım orada paket yükleyici ve paket yükleme yardımcısı yok ama system/apps klasöründe paket yükleyici "PackageInstaller.apk" mevcut sanırım paket yükleme yardımcısı (DefaultContainerService.apk) olmadıgı için paket yükleyici de çalışmıyor.
Şimdi sorum şu bu paket yükleme yardımcısı'(DefaultContainerService.apk)nı system/apps klasörüne nasıl atabilirim. Hiçbir şekilde erişimi kalbul etmiyor klasör. total comander ile denedim.
Tablet içinden müdahale etme şansım yok çünkü hiçbir uygulama kurulamıyor eger kurulsaydı root browser ile sorunu hallederdim. tek çözüm pc'den baglantı kurmak ama nasıl?
android olayı farklı birşey windows gibi kopyala yapıştır ya da yedek al geri yükle yok
Şimdi sorum şu bu paket yükleme yardımcısı'(DefaultContainerService.apk)nı system/apps klasörüne nasıl atabilirim. Hiçbir şekilde erişimi kalbul etmiyor klasör. total comander ile denedim.
Tablet içinden müdahale etme şansım yok çünkü hiçbir uygulama kurulamıyor eger kurulsaydı root browser ile sorunu hallederdim. tek çözüm pc'den baglantı kurmak ama nasıl?
android olayı farklı birşey windows gibi kopyala yapıştır ya da yedek al geri yükle yok