outlook sonradan indirilip yüklenebilir mi?

Kodla Büyü

poseidonn

Site Gezgini
Bilgisayarımda office 2010 yüklü fakat office paketinin içinde outlook yok.Outlook sonradan indirilip yüklenebilir mi?Bir de yüklenebiliyorsa indirebileceğim bir adres var mı?

poseidonn' Alıntı:
Bilgisayarımda office 2010 yüklü fakat office paketinin içinde outlook yok.Outlook sonradan indirilip yüklenebilir mi?Bir de yüklenebiliyorsa indirebileceğim bir adres var mı?

outlook artık online ücretsiz oldu..

Evet ücretsiz ama WİN7 deKİ adı değişti.OKulumuzdan DPY ücert girişlerinde banka istemiş.Okulumuz müdür yardımcısının sistemine kurdum.Ama geçen yıl idi değişen yeni versiyonun adını şimdi unuttum.
gmail den de mail adresi aldık.gmail server ayarlarını POP3 SMTP değiştiriyorsunuz..Ayrıca outlook hesap seçeneklerindende POP3 ve SMTP ayarlarını yapıp son sekmede bazı sayılar var gmail pop3 yapılandırmasından ayarlıyorsunuz ve alma gönderme seçenekleriniz özelleştirip kullanıyorsunuz.
Müdür yardımcımız 1 yıldan bu yana kullanıyor .Yeni yüzü ile outlook çok gelişmiş ve sade bir arayüzü var.Ama gmaildeki klasörlerinizi outlook sistemine tam kopyalamıyor.Yani ayarlarınızı outlooktan (yeni adını unttum ) değil gmailden yapıyorsunuz.
gmail diyorum çünkü ücretsiz SMTP ve PO3 desteği veren tek mail adresi bunu biliyorum.Eskiden yahoo da veriyordu .işi paraya döktü sonra noldu bilmiyorum.

BBNET
Geri