Outlook mail bazen geliyor bazen gelmiyor

Kodla Büyü

karakavuz

Site Gezgini
Okulda iki idareci bir memur ve bir müdür var. hepsinde outlook kurulu. Maillerin sunucuda kalma süresini hepsinde ayarladım. Ama zaman zaman bazı bilgisayara mail gelmiyor. bAZEN mail geliyor bazen gelmiyor. yada bir bilgisayar gelen mail diğerlerine gelmemiş olabiliyor. Bunun sebebi ne olabilir . outlook 2007 kullanıyorum ?=

yok mu bir yardım edecek arkadaşlar ne yaptıysam çözemedim bu sorunu. nedir bu outlook tan çektiğimiz :-1:

Yok hocam sitemetme hemen, görünce ilgilenmeye çalışıyoruz. Hocam bende de Live Mail kurulu okulun epostasını ekledim ama bir türlü o hesaptan live mail üzerinden posta gönderemiyorum. Gelen epostalar alınıyor ama gidecek olanlar gönderilmiyor. Sanırım pop3, smtp ayarlarında veya port numaralarında hata var, anlayamadım. Hatta bir arkadaşında makinesinde XP kurulu imiş XP için live mail programını ve ayarlarını buldum ama o da mail gönderiyor fakat almıyor. Anlamadım gitti.

yazilim-genel-f46/win-xp-de-live-mail-kurulumu-t120342.html

Bugün bunlarla uğraşacam artık. 2 tane döküman buldum, onlardan yararlanarak yapabilirsem ne mutlu. Olmazsa bilmiyorum napcaz. Dökümanları buraya da ekliyorum, belki sizin de işinize yarayabilir.

Ekli dosyalar

belki bir bilgisayardaki ayarlarda maili "okuduktan sonra sil" gibi bir işaretleme varsa ondan olabilir.

Hocam dört bilgisayarı da kontrol ettim. Hepsinde sunucuda kal işaretli. Outlook 2007. ilginç olan bazen mailler hepsine geliyor bazen gelmiyor. birine gelen diğer bilgisayarlara iletilmiyor. Kurulum için başka bir sistem mi kullanmak gerekiyor. buna çözüm bulamadım ben

thunderbird kurun , outlooktan daha güzel :)
ya da posta.meb.k12.tr adresini kullanmayı öğrensinler, tüm postalar orada görünür zaten.

BBNET
Geri