kozlu
Site Gezgini
Arkadaşlar yaklaşan yerel seçimler için tüm illerde kullanılmak üzere bir anket uygulaması geliştirdim. Katılımlarınızı bekliyorum...
http://www.otuzmart.com/
http://www.otuzmart.com/
polite' Alıntı:Elinie sağlık hocam, nacizane bir kaç önerimi paylaşmak istiyorum. Arayüz daha güzel olabilir, mesela masaustu versiyonu için girişte türkiye haritası üzerinden il seçilebilir. Oylama kısmını ise oy pusulası gibi yatay olarak düşünüp sığmazsa bir kaç satıra partiler yan yana yerleştirilebilir. Radyo butonunun bulunduğu kısmın arka planına "evet" mührü resmi konulabilir, tıklama yapıldığı zaman bu mühür belirginleşir. Ayrıca partilerin sırası seçim pusulasında olacak şekilde olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
denizlerb' Alıntı:fişlemediğini nerden bilicez? :mrgreen:
AKADEMİA' Alıntı:Hocam güzel düşünmüşsün tebrikler fakat pek işlevsel olmamış. Biraz daha düzenlemeye çalış bence.
bozo0660' Alıntı:-Türkiye Haritası..
-Açılan sayfada İlin meşhur bir ürün resmi ve altında İl merkezlari ve ilçeler açılır menü
-Aynı il sayfasının altında seçilen ilçenin Aday isimleri..
olabilir. :++:
Muhtarları da seçmen kendisi metin kutusuna yazsın, ya da muhtarlık olmasada olur.. :mrgreen:
şu sayfada polemiğe girer gibi olmuşsun hatta hakaret etmişsin.kozlu' Alıntı:denizlerb' Alıntı:fişlemediğini nerden bilicez? :mrgreen:
Rahat ol hocam. Ben kodumu yazar kenara çekilirim. Polemiğe girmem![]()
denizlerb' Alıntı:şu sayfada polemiğe girer gibi olmuşsun hatta hakaret etmişsin.kozlu' Alıntı:denizlerb' Alıntı:fişlemediğini nerden bilicez? :mrgreen:
ekonomik-gelismeler-f7/3-havalimanina-yargi-dur-dedi-t124783-60.html
denizlerb' Alıntı:şu sayfada polemiğe girer gibi olmuşsun hatta hakaret etmişsin.kozlu' Alıntı:denizlerb' Alıntı:fişlemediğini nerden bilicez? :mrgreen:
:roll:denizlerb' Alıntı:fişlemediğini nerden bilicez? :mrgreen: