Otomobilimi satıyorum..

Kodla Büyü

fatihbul

Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-dizel-corsa-55921373/detay/?

Arkadaşlar zaten yazdım ilanda. Aracın 2013 e kadar muayenesi var. Vergisini ödedim 5 ay vergi sorunu yok. Ayrıca gelecek sene yaştan vergi indirimi olacak ben 86 ödemiştim daha azalacak. Ön takımını komple yeniledim (850 tl). Lastikleri de iyi durumda. 120 bine kadar masrafı yok sonra bakım yapılması gerekiyor.

Aracın sol önden çarpmadan dolayı pert kaydı vardır. Öyle haşat olmuş bir çarpışma değil. Önden çekilmiş fotosuna bakarsanız sol farın değiştiğini kolayca görebilirsiniz. Ayrıca plakayı mesaj çekince 6-7 milyarlı bir hasar görünüyor.

Arabanın motorunda kesinlikle hiç bir sorun yok. Ve gerçekten yakıt cimrisi. Geçen izmire gittim 164 tlye doldurdum depoyu 1200 km ye yakın yol yaptım(şehir dışı) ve 2 saat trafiğe takıldım :) neyse şehir içide çok az yakıyor.

Yakıt cimrisi, vergisi az olan, ucuz ve masrafsız araba arıyorsanız iyi bir fırsat.

Düşünen olursa ilandaki telden arasın ve bilgisayarbilişim.net ten gördüğünü söylesin daha çok ayrıntı veririm. buradan arayan olursa plakasınıda veririm.

hocam nasıl ufak bir hasardan dolayı pert kaydı var anlayamadım. ufak olsa pert olamaz...pert olsa ufak olmaz... :?: :!:

McRAM' Alıntı:
hocam nasıl ufak bir hasardan dolayı pert kaydı var anlayamadım. ufak olsa pert olamaz...pert olsa ufak olmaz... :?: :!:

Nedenini yazdım zaten tramer kaydına bakılınca 7 milyarlık hasar görünüyor. Ben focus alacaktım tramer kaydına baktım 38 milyar ağır hasarlı yazıyordu. Ayrıca sigorta şirketinde tanıdıkların varsa istediğin arabayı perte çıkarıyon :D

:D :D :D

Hahahahaha

Hocam ilahi sana.....

Ufak bir sıyrık.......= pert....

Hatta bana bir kere çok afedersin arabaya kuş pisledi. Pat pert oldu. Ufak bir pislikti ama...:D

Hocam sakın kızma gecenin bu saati biraz güldüm de... Hakkını helal et

barbar55' Alıntı:
:D :D :D

Hahahahaha

Hocam ilahi sana.....

Ufak bir sıyrık.......= pert....

Hatta bana bir kere çok afedersin arabaya kuş pisledi. Pat pert oldu. Ufak bir pislikti ama...:D

Hocam sakın kızma gecenin bu saati biraz güldüm de... Hakkını helal et

Helal olsun hocam seni güldürebildiysem ne mutlu bana :D

ya niye abartıyorsunuz anlamadım. çizikten veya kuş pislemesinden pert değil :P

Biraz açıklıyım en iyisi. Biz arabayı 4 yıl önce sigorta şirketinden aldık. Bu işleri bilen varsa anlar. Arabalar satılığa çıkıyor. Bizde takip ettik en az hasarlısını aldık. Arabayı aldığımızda 40 bindeydi. sonra yaptırdık işte. 100 bin oldu araba beni hiç yolda bırakmadı. ondan az bir hasar diyorum. Neyse düşünen varsa gelip kullanmasını tavsiye ederim.

Yok hocam şaka bir yana araba gerçekten kendi ayarlarına göre hoş duruyor. İnşallah değerini veren bir biniciye gider.

Yok hocam şaka bir yana araba gerçekten kendi ayarlarına göre hoş duruyor. İnşallah değerini veren bir biniciye gider.

Pertli olduğundan ( az bir hasardan dolayı pert olmaz hocam kusura bakma) daha düşük bir paraya gider.

hocam madem sigortada tanıdığın olunca işler oluyor sen önce pert kaydını portlat ondan sonra istediğin fiyata patlat gitsin.
bu millete iyilik yaramaz ben olsam öyle tanıdığım falan olcak hmen kullanırdım.
benim arabadada tramerde kayıt çıkıyor sebebi ben aracı alırken plakayı değiştirmem kullanıdğım plaka bundan önce başka araçtaydı onun kaza bilgileri olduğu gibi bizimkine binmiş oldu yapacak bişey yok uğraşmak istemiyorsun böyle bişeyle dğal olarak olan oldu diyipte ama tanıdığın varsa benim kaydıda bi sildiriversen diyorum 100 tl atarım sana.

BBNET
Geri