Otomobilden anlayanlar yardımcı olun

Kodla Büyü
ederi nedir bilemem ama çocuk varsa hb araba almanı tavsiye etmem. Sedan araç düşünmelisin kesinlikle. Ben de polo vardı bagaj yok denecek kadar küçük oluyor çocuklu aileler için. bebek arabası top oyuncak derken lazım olan eşyaların çoğundan vazgeçiyorsun

hatchback araçtan ziyade B sınıf araçların çoğunun bagajı küçük oluyor. C sınıf araç alırsanız rahat edersiniz.
Getzlerin bagajları küçük oluyor baya. Bir de güvenlik hissi biraz daha az diğer araçlara göre.

hocam önceliğini iyi belirlemen lazım.
aynı aracın tüplüsü var bende ilk araç olarak aldım.bagajda çok yer kaplamasına rağmen çok memnunum.
3 kişilik bir aile için yeterli bir araba. ben sadece 1 kez ihtiyaç duydum yük taşımaya onda da arka koltukları yatırdım.
bagaj harici arka koltuklarıda kullanırım dersen bence gayet yeterli bir araç.
yakıtı, seri oluşu, sürüş rahatlığı ve kolaylığı artıları.
Fİyatı bence biraz pahalı.

Aracın fiyatı bana da biraz fazla gibi geldi hocam.Daha geçen hafta 2007 model Astra H 1.3 dizel Cam tavanlı "COSMO" donanımlı aracımı 32.500'e verdim.

Bende yeni astra var HB, çocukla zar zor sığıyorum. Getz ona göre çok çok küçük ve getz çok savuruyor, virajlarda hiç güven vermiyor, ilk araba yazmışsınız biraz da acemiyseniz getz almayın, biraz daha büyük araçlara bakın, honda jazz sizin için biçilmiş kaftan...

Hocam ilk aracım getz benzinliydi. Bagajı ufak çoçuk arabası zar zor sığıyor, yazın bir yere gidelim diyecen 1 valiz, 2 çanta anca sığacak. Araç atik, park sorunu yaşamazsın. Ama içi dar ve bagajı yetersiz. bence 30 bine çok daha iyi seçenekler mevcut.

dizel için km fazla bence.bakımları zamanlı yapılmadıysa sıkıntı yaratır.benim önerim lpgli bir araç.30 bin lira civarı temiz bir jazz bulamazsınız.ya da çok eski bulabilirsiniz.adamlar 2001-2002 model jazzlara bu parayı istiyor.bunun yerine 2009-2010 model bir getzi bende tercih ederim.bunların dışında astra hb, focus hb, megane hb olabilir.daha geniş sedan bir araç düşünürseniz de bu fiyatın ideali megane olur.diğerlerinin ya çok eskisini ya da kazalısını bulabilirsiniz.bence hb bir araçla başlayın.bende i20 var.getzin devamı.bagaj falan hemen hemen aynı.bizde 3 kişiyiz ve çok rahat yetiyor.olmadı en kötü ön koltuğu da bagaj yapıyorsunuz.zaten bagaj bir büyük bir küçük valiz alıyor.daha fazlası ihtiyacınızsa ona göre karar verin.kolay gelsin.

29 a alırsanız normal fiyata almışşınız diyebilirim.. km fena değil araç temiz..
ancak honda city i bende tavsiye ederim..

inikat' Alıntı:
ederi nedir bilemem ama çocuk varsa hb araba almanı tavsiye etmem. Sedan araç düşünmelisin kesinlikle. Ben de polo vardı bagaj yok denecek kadar küçük oluyor çocuklu aileler için. bebek arabası top oyuncak derken lazım olan eşyaların çoğundan vazgeçiyorsun

Kesinlikle katılıyorum. Bende de polo var. Çocuk olduktan sonra yetmiyor. En baştan geniş bir araç almak lazım.

İlk aracım olacak hocam o yüzden sedan tarzı uzun geniş bir araç ta almak istemiyorum vururuz kırarız falan

hocam soforlugunuz nasıl benım gıbı ıse sedan sıkıntı yaratabılır ama ıyı ıse sedan alın cunku bagaj gercekten sorun cocuklu aıleler ıcın bebek arabası sadece bagajınızı dolduruyor cunku

hyalcin_61' Alıntı:
İlk aracım olacak hocam o yüzden sedan tarzı uzun geniş bir araç ta almak istemiyorum vururuz kırarız falan

Hocam küçük araba ile kaza yapılmıyor diye bir kural yok. Bende beş senedir araba kullanıyorum üç hafta önce poloyu başka arabaya sürttüm. Dikkatli kullanmak aceleleci davranmamak lazım kullanırken.

honda civic otomatik hanımlar daha çok kullanmak durumunda kalıyor çocukla bakıcıya okula bırak al
daha önce golf ve seat vardı küçük manuel onlarda fena değildi ama honda bi başka otomatik bagajı falan iç genişliği

dizel getz i kullananlar bilir çok keyifle kullanacağın ve belkide dizeller içerisindeki, en atik araçdır.tabi araç düzgün kullanılmış sıkıntısızsa

hb araç kullanması daha kolay ve seridir. ilk başta rahat edersiniz ama sonradan bagaj ve arkaya oturacak olan eşiniz rahat edemeyebilir.
ben ilk aldığımda hep kolay çıkabileceğim yerlere park ettim. zamanla geliştiriyorsun belli süre sonra arabaya alıştığın için uzunluğu kısalığı çok sorun olmuyor park ederken.
araba aldıktan sonra sığamayıp veya çoluk çocuk oluop değiştiren çok oluyor onları da düşününün. İkizse zaten söylemeye gerek yok :D

Hocam öncelikle hangi arabayı alırsanız alın Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bence araba konusunda kimseye danışmayın. Kendi aklınıza yatan arabanın artı ve eksilerini değerlendirin. Artılar fazla ise alın. Yoksa herkes kendi beğendiği arabayı size sunacaktır.

BBNET
Geri