otomobildeki kasetçalara çözüm aranıyor...

Kodla Büyü

entelektüelaktüalite

Site Gezgini
Arkadaşlar otomobilde kasetçalar var bu yüzden istenilen şarkıları dinlemek için ne önerirsini?. Mesela kaset şeklinde bir kit var takıyosun kaset yerine ucunuda telefona takarak telefondan dinlenebiliyor.. yada çakmaklığa takılanlar var sizin önerileriniz nedir? fiyatlar vs tecrübelerinizi aktarırmısınız?

200 TL gibi bir bütçe ayırabilirseniz , güncel bir oto radyo ile değiştirin - derim.

Cakmakliga takilan fm transmitterler tamamen para tuzagi hocam. Hic guzel degil. Ses kaliteli degil. Cizirti yapiyo surekli araya baska radyo frekanslari giriyo. Kaset modulatorunden sikayet eden gormedim genel olarak iyi diyolar. Sonucta radyo dalgasindan daha kalitelidir parazit yapmaz. Bir diger secenek ise teypten aux girisi yapiyolar iyi elektronikciler. Onu da arastirabilirsin teybinin markasina gore.

Hemen hemen her araba modelinin orjinal teyp lerine uygun, mp3 music changer cihazları satılıyor, 100tl civarı alıyorsun kaset çaların arkasına takıyorsun, torpido gözüne uzanıyor kablosu, orayada flash takıyorsun işlem tamam. Ben 2004 pejo 307 aracıma takmıştım 2 sene takır takır kullandım.

http://forum.donanimhaber.com/m_60110696/tm.htm

linktekinin aynısıydı...

ahmetismet' Alıntı:
Hemen hemen her araba modelinin orjinal teyp lerine uygun, ***** music changer cihazları satılıyor, 100tl civarı alıyorsun kaset çaların arkasına takıyorsun, torpido gözüne uzanıyor kablosu, orayada flash takıyorsun işlem tamam. Ben 2004 pejo 307 aracıma takmıştım 2 sene takır takır kullandım.

http://forum.donanimhaber.com/m_60110696/tm.htm

linktekinin aynısıydı...
orjinalliği bozmak istemeyenler için güzel bir ürün gerçekten ama orjinallik takıntınız yoksa biraz daha verip pioneer veya sony usb-sd çalar almak daha mantıklı

Kesinlikle kablolu kaset modülatör, bizzat önceden kullandım çok kaliteli ses veriyor, fm transmitter sesleri iyi vermiyor cızırtı oluyor bazen

İyi bir elektronikçi bulup teyipten aux çıkışı ayaptırabilirsin mesela. ben öyle yaptırmıştım eski arabama ve mp3 playerla çok güzel ses elde etmiştim. ses kaybı sıfır oluyor böylelikle de...

ben fm transmitter kullanan birisi olarak şunları söyleyebilirim.
Eğer kullanacağınız bölgede fm frekansları çok doluysa hiç verim alamazsınız. ama radyo frekansları çok baskın değil ve boşluklar varsa gayet yeterli.
Bence usb destekli bir ototeyp işinizi daha iyi çözecektir.

hocam Fm transmitter kullandım. Cızırtı, Şarkı atlama , şarkıyı yeniden başlatma(yeniden marşta) sorunlar yüzünden kasetçalar yerine piranha charger a type(en ucuzu) aldım(40 tl). İşimi görüyor. Memnunum. Ama montaj(20 tl) yapan usta önemli . Çok bozuk yollarda bile teklemedi çok şükür...

entelektüelaktüalite' Alıntı:
Arkadaşlar otomobilde kasetçalar var bu yüzden istenilen şarkıları dinlemek için ne önerirsini?. Mesela kaset şeklinde bir kit var takıyosun kaset yerine ucunuda telefona takarak telefondan dinlenebiliyor.. yada çakmaklığa takılanlar var sizin önerileriniz nedir? fiyatlar vs tecrübelerinizi aktarırmısınız?

Sayın hocam araçınızın modeli nedir?teyp orjinal mi direksiyondan kumandalımı, niye sordum derseniz bazı araçların orjinalinde aux alt yapısı var fakat bunu söylemiyorlar forum sayfalarından buluyorsunuz ve 2 tl lik bir masrafla cd çalara gerek kalmadan aux girişli bir kaset çalarınız oluyor.

Bende track dışında bişey dinleyemiyorum CD-playerdan... MP3 cd oluşturdum okumuyor... Track dediğimde koca CD 10-15 şarkı alıyor... Yok mudur çözümü...

BBNET
Geri