Otomobilde en önemli kıstas sağlamlık olmalı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
öyle işte de gelde sen bunu kuş serisi severlere anlat..sahibinden de doğan 'lara15-16 bin fiyat çekenler var..

anlayamadığım bu kadar mı zayıf bi iskeleti olur bu kuş serisi araçların. Bildiğin mukavvadan yapılmıs sanki.

Normalde öyle olmalı fakat şimdilerde öncelik ucuz olması. Bu arabaların döşemesini sökün bakın komple çürük bu kadar dayanmaları bile mucize.

günümüzdeki palio, siena albea hepsi aynı mal. 2 parmak kapı var arabalarda. cliolar falanda anıdır heralde çok incelemedim.
aynı gelecekte linealar da böyle anlatılacaktır. ama herkes hala değişene, boyaya km ye bakıyor bi de ucuz oldun vergisi az olsun ona bakarlar

kuş serisine laf yok...hiçbir arabaya modifiye bu kadar yakışmaz arkadaş...sağlamlığa gelirse konu malum kuş hafif olacak ki rahat uçsun... :shock:

orası öylede belli bir hızdan sonra altında tank olsa faydası yok.

sağlamlık önemli tabi de nasıl bir kazada o hale geldiğine bakmak lazım.adam sağlam diye 180 yapıyor sonra...

o aracın ucuzluğundan kaynaklı değil. büyük ihtimalle kaza yapmış2 aracın birleşmesinden yapılmışta ondan. motor kısmı bir aractan bagaj kısmı bir araçtan. kuş serine uçan kaputlarda desem o araçın o hale gelmesinin sebebi başka

her_dem' Alıntı:
o aracın ucuzluğundan kaynaklı değil. büyük ihtimalle kaza yapmış2 aracın birleşmesinden yapılmışta ondan. motor kısmı bir aractan bagaj kısmı bir araçtan. kuş serine uçan kaputlarda desem o araçın o hale gelmesinin sebebi başka

+1

Maalesef kuş serilerinin düşük kaliteli olduğu gerçeği kadar, sanayilerde dönen dolapların haddi hesabı yok. adamlardan neredeyse sıfırdan araba üretecekler :o

70 modellerde bi reno 12 miz vardı hiç unutmam o da böyle ortadan ikiye göçmüştü resmen. Bir de durduğu yerde, varın gerisini siz hesap edin.

TÜV TÜRK nerede?

2 hafta once sag kapi tarafindan civic marka aracima yaklasik 70 km hizla focus vurdu Allaha sukur yarali yok vuran focus suan perte ayrildi kaput yariya kadar coktu motor asfalta indi hava yastiklari acildi benim aracim da ise sag kapi ve camurluk coktu direklere ulasamadi. saglamlik vurus acisina, aracin durmasi yada gitmesine vb. unsurlara gore degisiyor o methettiniz volvo saglamligindaki focus hurdaya gitti. belki focusun yerinde hangi araba olursa olsun o hale gelirdi.DEmek istedigim hiziniz 50 nin uzerindeyse hepsi tenekedir...

emrah1023' Alıntı:
95 corolla efsana kasa aracım var, eski ama sağlammı? evet sağlam

sayın hocam gözümün önünde bir tipo ile neredeyse yürüme hızında çarpıştı bahsettiğin araba o kazayı görsen hemen satardın ve bu cümleyi yazmazdın :-1:

ford fiesta 2005 benimki, sağlam mıdır sizce kasası? şu an öyle çok problemi var ki, şubat tatiline kadar idare etmeye çalışıyorum ankaraya götürüp vericem babama satsın diye. yağ yakıyor, su eksiltiyor, bembeyaz dumanlar atıyor sürekli, lastikler de eskidi yanii bişey gelirse yolda başıma sağlam mı kasası değil mi öğrenmek istiyorum :mrgreen:

ozlem22' Alıntı:
ford fiesta 2005 benimki, sağlam mıdır sizce kasası? şu an öyle çok problemi var ki, şubat tatiline kadar idare etmeye çalışıyorum ankaraya götürüp vericem babama satsın diye. yağ yakıyor, su eksiltiyor, bembeyaz dumanlar atıyor sürekli, lastikler de eskidi yanii bişey gelirse yolda başıma sağlam mı kasası değil mi öğrenmek istiyorum :mrgreen:

Ne çektin şu arabadan be hocam :lol:

kafkas' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

aynen ya ama artık araba son demlerini yaşıyor gibi her an bir şey olabilir Allah korusun :cry:

ozlem22' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

aynen ya ama artık araba son demlerini yaşıyor gibi her an bir şey olabilir Allah korusun :cry:

bundan sonraki tercihiniz nedir hocam?

jolly' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

bundan sonraki tercihiniz nedir hocam?

ya aslında seviyorum arabamı yani fiesta tam bayan arabası. bunu baya ucuza elden çıkarmak zorundayım 5bine yakın masraf var, tekrar kredi çekicem vs yani beni zorlamayacak bir araba almam gerekiyor yine aynı ayarda bişey alırım herhalde..

bende araba almayı dusunuyorum bi turlu 2.elde temiz bulamadım o yuzden aklım sıfıra gidiyo ama işte dogru tercih ne olur bilmiyoru o yuzden fikrinize danıstım. ve ilk arabam olacağı için otomatik istiyorum öncelikli olarak ama dogru mu yanlıs bi tercih mi bilemiyorum.

elrond' Alıntı:
kuş serisine laf yok...hiçbir arabaya modifiye bu kadar yakışmaz arkadaş...sağlamlığa gelirse konu malum kuş hafif olacak ki rahat uçsun... :shock:

aynen hocam,bizim memlekette doğanları kartalları öyle bir modifiye ediyorlar ki araba resmen - YANIYOR -

Dünyanın en pahalı akaryakıtını ve vergi bindirilmiş fahiş arabalarını kullanan daha doğrusu alamayan vatandaş malesef yaşını başını doldurmuş çürümeye yüz tutmuş araçlara binmek zorunda kalıyo. Sağlam araba alacak ekonomik güç kimde var şu anda. Hangi birimiz rahat rahat araba alabildik. Herkes muhakkak faiz giydirilmiş krediler çekerek en az 3-4 yılda ödeyerek almıştır.

BBNET
Geri