Arkadaşlar 20.000 TL civarlarında genç işi spor bir araba almayı düşünüyorum. İlk defa araba alacağım arabalardan pek anlamıyorum. Araba en düşük kaç model, en fazla kaç km'de olmalı vb. tavsiyelerinizi alabilir miyim?
:+1:ttalan46' Alıntı:hocam sen özlem hoca değilsin.sana kimse tavsiye bulunmaz. Sen özlem hocanın açtığı başlığı takip et. Orada yeteri kadar araba tavsiyesi alabilirsin....
ister araba ister telefon ne başlık açsa patlıyoratakom' Alıntı::+1:ttalan46' Alıntı:hocam sen özlem hoca değilsin.sana kimse tavsiye bulunmaz. Sen özlem hocanın açtığı başlığı takip et. Orada yeteri kadar araba tavsiyesi alabilirsin....
spider23' Alıntı:fiyatı max.. olarak açıkça belirtin...dizel-benzin tek kapı-5 kapı - sedan??? ne tarz bir araç istersiniz belirtin ona göre marka yazalım..
hozgulen' Alıntı:ister araba ister telefon ne başlık açsa patlıyoratakom' Alıntı::+1:ttalan46' Alıntı:hocam sen özlem hoca değilsin.sana kimse tavsiye bulunmaz. Sen özlem hocanın açtığı başlığı takip et. Orada yeteri kadar araba tavsiyesi alabilirsin....
ozlem22' Alıntı:hozgulen' Alıntı:ister araba ister telefon ne başlık açsa patlıyoratakom' Alıntı::+1:ttalan46' Alıntı:hocam sen özlem hoca değilsin.sana kimse tavsiye bulunmaz. Sen özlem hocanın açtığı başlığı takip et. Orada yeteri kadar araba tavsiyesi alabilirsin....
bak yine beni konuşuyolar![]()
spider23' Alıntı:ilk arabanız olacaksa ve çokça acemiyseniz;kesinlikle ucuz bir araç öneririm.yada otomatik vitesli honda Jazz :+1:
crosswise' Alıntı:babamın yeni kasa fabia 1,2 benzinli 2008 model 42000km orijinal düşünürsen hocam zümrelerimden birine gitsin
atakom' Alıntı:hocam şoförlüğünüz olmadan 22 binlik aracı nasıl alıyorsunuz helal valla, gidin bi Fiat Uno alın sonra Vur Kır Parçala