otomobil fiyatları

Kodla Büyü

papakaa

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar.

Malumunuz yaz ayınında gelmesiyle 2. el otomobil fiyatları tavan yaptı. genelde kış aylarına doğru 2. ellerin fiyatlarında yine düşme oluyor. sizce 2. el almak için en uygun zaman ne zaman olur.

Aralık ayı diye düşünüyorum. Hem ikinci el - hem sıfır araçlarının en durgun geçriği dönem

eskiden kasım derlerdi. Artık araba piyasayı bi garip. Dengesiz. İnşaat ve Otomobil sektörü kaşınıyor gene bence.

valla hocam bir miktar kredi de çekmeyi düşünüyorum yıl sonuna doğru krediler de artacak diye söylenti var. ben ekim gibi düşünüyordum ama bu fiyatlara bakınca zor. yaz ayı geldi bahanesiyle bin-ikibin lira oynuyor fiyatlar.

hocam bellı bır zamanı yok bu ısın cebıne koyacaksın paranı sorup sorusturacaksın uygun buldun mu alacaksın bence sımdı de cok uygun araclar bulunacagı fıkrındeyım

evet fiyatlar cok yüksek 15 milyara kadar limitim war ocagı bekliycez herhalde hundai accent bakıyorum amaa anca bakıyorum en fazla 60000 yapmıs fiyatlar yuksek tavsiyelerinizi bekliyorum

15000 liraya iyi bir araba bulman zor hocam ya miktarı düşürüp şahin doğan bak ya da biraz daha artır modelli bir araba bak kendimden biliyorum 14000 liram vardı aradım taradım ama içime sinen araba bulamadım.:)

hbasdereli' Alıntı:
15000 liraya iyi bir araba bulman zor hocam ya miktarı düşürüp şahin doğan bak ya da biraz daha artır modelli bir araba bak kendimden biliyorum 14000 liram vardı aradım taradım ama içime sinen araba bulamadım.:)
yapmaya :( kaça kadar çıkmak lazım kardeş sencee ne tavsiye edersinn

bu ara fiyatlar çok şişmiş;aceleniz yoksa bekleyin ama yazı arabasız geçiremem diyorsanız mecbur alacaksınız;iyi takip ederseniz biraz daha uygun fiyata araba denk düşürebilirsiniz...15 bin civarına DAIHATSU SIRIONlara bakın derim;motoru Yaris le %100 aynıdır sağlam sorunsuz araçlardır;fiyatı da uygundur ama 2. el piyasası araç pek bilinmediğinden zayıf..bu arada görünen şu ki bi kaç aya ekonomi de de sıkıntılı bi döneme gireceğiz; e bu durum da şişen piyasalar da sönecektir..

papakaa' Alıntı:
Merhabalar.

Malumunuz yaz ayınında gelmesiyle 2. el otomobil fiyatları tavan yaptı. genelde kış aylarına doğru 2. ellerin fiyatlarında yine düşme oluyor. sizce 2. el almak için en uygun zaman ne zaman olur.

Geçen sene bazı arkadaşlar yazın araç almayıp kışı beklediler. Lakin kışın araba fiyatları beklenilen düzeyde düşmedi.
Ben yazın Hyundai Accent GLS 1.5 2000 model klimalı değişen parçası olmayan orjinal aracı 11.250 ye aldım.
Bu aralar ikinci el araç almak gerçekten çok zor. En iyi alacağın ikinci el tanıdıktan ya da bildiğin bir aracı almak...

hocam uygun fiyatlı güzel araba bulmak yılın her döneminde tamamen şans işidir tavsiyem gözünü açık tut etrafta eşte dostta satılık araba varsa almaya çalış
bu arada kurban bayramından sonra fiyatlar 1000 tl ye yakın düşecektir istersen o zamana kadar bekleyebilirsin...

hocam bende bakiyorumda fiyatlar cok fazla opel corsa bakiyorum bende ama ford fision da olabilir :)

selyon' Alıntı:
evet fiyatlar cok yüksek 15 milyara kadar limitim war ocagı bekliycez herhalde hundai accent bakıyorum amaa anca bakıyorum en fazla 60000 yapmıs fiyatlar yuksek tavsiyelerinizi bekliyorum

hocam aynı özelliklerde bende arıyorum aynı fiyat marka model :mrgreen: böyle giderse pazarlık kızışacak :P
denk gelirse benimde haberim olsun hocam ilgilenirim :)

ozgur24' Alıntı:
hocam bende bakiyorumda fiyatlar cok fazla opel corsa bakiyorum bende ama ford fision da olabilir :)

hocam 98 corsa ya 12 buçuk istediler şu an millet fiyat konusunda uçuyor.

hbasdereli' Alıntı:
Ortak görüş Kurban Bayramından sonra düşeceği şeklindedir hocam..

haklısınız hocam yazın zaten tatil bahanesi fiyatlar arttı yazın arabası olan bayramda da satmak istemiyor bizde bayramdan sorasını bekleyecez :D

papakaa' Alıntı:
selyon' Alıntı:

hocam aynı özelliklerde bende arıyorum aynı fiyat marka model :mrgreen: böyle giderse pazarlık kızışacak :P
denk gelirse benimde haberim olsun hocam ilgilenirim :)
hocam oyüzdenmi fiyatlar yüksek bekliyoruz hepimiz aynı fiyatlarda ölemi :D yalnız fiyatlar ucuk kurban bayramından sonra düzelmeler bekliyoruz bana araba bidahaki yaza lazım oyüzden acelem yok ama takipdeyim netde bir cok siteyie bakıyorum ama bişeyler bulursam lnkleri buraya veririrmm 2 . el de güvenmek zor cakal olmus millet eş dost akrabadan almak en makulu denk gelirse tabi

selyon' Alıntı:
hocam oyüzdenmi fiyatlar yüksek bekliyoruz hepimiz aynı fiyatlarda ölemi :D yalnız fiyatlar ucuk kurban bayramından sonra düzelmeler bekliyoruz bana araba bidahaki yaza lazım oyüzden acelem yok ama takipdeyim netde bir cok siteyie bakıyorum ama bişeyler bulursam lnkleri buraya veririrmm 2 . el de güvenmek zor cakal olmus millet eş dost akrabadan almak en makulu denk gelirse tabi

hocam sen zaten alacağından değil sadece pazarlığı kızıştırıyon :P :P bende sizin gibi düşünüyorum şu an acelesi yok, sanırım en uygun zaman bayramdan sonra. normalde hyundai accent 1.5 gls lerin 2005 leri 15000 tl civarında ama ilanlarda 2000-2001 lere o kadar istiyorlar, fiyatlar çok uçuk.

2. eli zayıf doğrudur hocam..ama indica-kalosa göre çok daha kaliteli; bu araçlar toyota üretimi;daihatsu toyota nın himayesinde bir araç firması buyrun linkte http://www.japanesenewcars.com/new_japa ... /index.htm
toyota passo = daihatsu terios ...
ama 2. eli zayıf çünkü çoğu insan daihatsu yu kore malı-çin malı falan zannediyor;dolayısıyla pek rağbet görmüyor..ee rağbet görenler modellerdede nerdeyse 15 yıllık arabalara 12-13 fiyat çekmeye utanmıyor...allah sabır versin..size de kolaylıklar..

spider23' Alıntı:
2. eli zayıf doğrudur hocam..ama indica-kalosa göre çok daha kaliteli; bu araçlar toyota üretimi;daihatsu toyota nın himayesinde bir araç firması buyrun linkte http://www.japanesenewcars.com/new_japa ... /index.htm
toyota passo = daihatsu terios ...
ama 2. eli zayıf çünkü çoğu insan daihatsu yu kore malı-çin malı falan zannediyor;dolayısıyla pek rağbet görmüyor..ee rağbet görenler modellerdede nerdeyse 15 yıllık arabalara 12-13 fiyat çekmeye utanmıyor...allah sabır versin..size de kolaylıklar..

teşekkür ederiz hocam yine de bayramdan sonrasını beklemek daha akıllıca olacak sanırım.

bencede acelesi olmayan şu anda araç almasın. fiyatlar oldukça fazla ve kurban sonuna kadar sanırım düşmez. belki 2012 modeller çıkınca sıfırlarda indirim olursa olabilir.
2006 model 50 binde satılık aracım var ve sıfır araç almayı düşünüyorum ama 2012 model olsun bir ay ile eski model olmasın ve kurban önüne kadar beklemeyi düşünüyorum.

BBNET
Geri