yapmayahbasdereli' Alıntı:15000 liraya iyi bir araba bulman zor hocam ya miktarı düşürüp şahin doğan bak ya da biraz daha artır modelli bir araba bak kendimden biliyorum 14000 liram vardı aradım taradım ama içime sinen araba bulamadım.![]()
papakaa' Alıntı:Merhabalar.
Malumunuz yaz ayınında gelmesiyle 2. el otomobil fiyatları tavan yaptı. genelde kış aylarına doğru 2. ellerin fiyatlarında yine düşme oluyor. sizce 2. el almak için en uygun zaman ne zaman olur.
selyon' Alıntı:evet fiyatlar cok yüksek 15 milyara kadar limitim war ocagı bekliycez herhalde hundai accent bakıyorum amaa anca bakıyorum en fazla 60000 yapmıs fiyatlar yuksek tavsiyelerinizi bekliyorum
ozgur24' Alıntı:hocam bende bakiyorumda fiyatlar cok fazla opel corsa bakiyorum bende ama ford fision da olabilir![]()
hbasdereli' Alıntı:Ortak görüş Kurban Bayramından sonra düşeceği şeklindedir hocam..
hocam oyüzdenmi fiyatlar yüksek bekliyoruz hepimiz aynı fiyatlarda ölemipapakaa' Alıntı:selyon' Alıntı:evet fiyatlar cok yüksek 15 milyara kadar limitim war ocagı bekliycez herhalde hundai accent bakıyorum amaa anca bakıyorum en fazla 60000 yapmıs fiyatlar yuksek tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam aynı özelliklerde bende arıyorum aynı fiyat marka model :mrgreen: böyle giderse pazarlık kızışacak![]()
denk gelirse benimde haberim olsun hocam ilgilenirim![]()
spider23' Alıntı:98 corsaya o fiyat verilmez;bi de linki inceleyin derim...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 353/detay/
selyon' Alıntı:hocam oyüzdenmi fiyatlar yüksek bekliyoruz hepimiz aynı fiyatlarda ölemiyalnız fiyatlar ucuk kurban bayramından sonra düzelmeler bekliyoruz bana araba bidahaki yaza lazım oyüzden acelem yok ama takipdeyim netde bir cok siteyie bakıyorum ama bişeyler bulursam lnkleri buraya veririrmm 2 . el de güvenmek zor cakal olmus millet eş dost akrabadan almak en makulu denk gelirse tabi
spider23' Alıntı:2. eli zayıf doğrudur hocam..ama indica-kalosa göre çok daha kaliteli; bu araçlar toyota üretimi;daihatsu toyota nın himayesinde bir araç firması buyrun linkte http://www.japanesenewcars.com/new_japa ... /index.htm
toyota passo = daihatsu terios ...
ama 2. eli zayıf çünkü çoğu insan daihatsu yu kore malı-çin malı falan zannediyor;dolayısıyla pek rağbet görmüyor..ee rağbet görenler modellerdede nerdeyse 15 yıllık arabalara 12-13 fiyat çekmeye utanmıyor...allah sabır versin..size de kolaylıklar..