K kutaycan Üye Mesajlar 1 13 Mart 2014 #1 Merhaba ben tableti bugun aldim fakat internete bağlandığım halde otomatik kayıt 2 hatasi alıyorum bu hata kırmızı renkte acaba bu sorunu nasıl çözücem tüm arkadaşlarım sorunsuz açmışlar
Merhaba ben tableti bugun aldim fakat internete bağlandığım halde otomatik kayıt 2 hatasi alıyorum bu hata kırmızı renkte acaba bu sorunu nasıl çözücem tüm arkadaşlarım sorunsuz açmışlar
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 25 Eylül 2014 #5 savas3457' Alıntı: reset at tablete Genişletmek için tıkla ... atıyorum düzelmiyor. yeni açılışta kablosuz ağa bağlanınca Otomatik kayıt 2 çıkıyor direkt. dün öğretmen bilgisayarını sorunsuz kaydetmiştim
savas3457' Alıntı: reset at tablete Genişletmek için tıkla ... atıyorum düzelmiyor. yeni açılışta kablosuz ağa bağlanınca Otomatik kayıt 2 çıkıyor direkt. dün öğretmen bilgisayarını sorunsuz kaydetmiştim
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 25 Eylül 2014 #6 Bu arada bu tabletin ekranına T.C. Kimlik no ve Şifre yazma bölümü gelmiyor. Sadece sağ tarafta Kablosuz ağlar var.
Bu arada bu tabletin ekranına T.C. Kimlik no ve Şifre yazma bölümü gelmiyor. Sadece sağ tarafta Kablosuz ağlar var.
bilalca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 775 25 Eylül 2014 #7 Bizim okuldaki öğrencilerde de aynı sorun var. Ama çözümü bende bilmiyorum.