Otomatik kayıt 2 sorunsalı

Kodla Büyü

ufuq611507

Üye
Selamun aleykum hocam.Ben wifi ayarlarımı yaptım yani modemin içine girip wifi sifreleme yontemini WAP yaptım ve wifiye bağlandı.Wifiye bağlandıktan sonra otomatik kayıt2 yazısı cıktı kayıt olma yerinde bu yazının çıkma sebebini bilen varsa yardım edebilirmi?

hocam bende de aynı sorun çıktı,tablete açılıp düğmesine basarken reset deliğine iğne soktum 8 saniye kadar reset attı.tekrar ağa bağlandığında çözüldü durum.

Evet hocam wipe data recovery / factory reset yapmak için başlat tuşu ile ses açma düğmesine aynı anda basıyorsunuz general mobile yazısı ekrana gelince elinizi çekin sonrasını yaparsınız zaten hocam

rcpyy' Alıntı:
Evet hocam wipe data recovery / factory reset yapmak için başlat tuşu ile ses açma düğmesine aynı anda basıyorsunuz general mobile yazısı ekrana gelince elinizi çekin sonrasını yaparsınız zaten hocam
bugün son saat dağıtım tabletleri. bu hatayla karşılaştım. küçük delik var oraya 8 sn basılı tutun felan demişler. hangisini ve nasıl yapmalıyız hocalarım biraz ayrıntılı anlatabilrmisiniz.

BBNET
Geri