Merhaba arkadaşlar eşim için maksimum 40 bin tl civarına kadar otomatik araba arıyorum.
Önerebileceğiniz araba yada marka veya model var mı?
Önerebileceğiniz araba yada marka veya model var mı?
Biz daha hala eski arabamızı kullanıyoruz, ne yapacan otomatiğe para bol geldi herhalde..alper_kizil' Alıntı:benzinlik veya lpg li tercihim sedan olması daha iyi olur ama olmazsa olmaz değil.
yani diyon ki kısaca o kadar parayı reno ya gömstorm' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-dizel-otomatik-megane-touchplus-222464055/detay
Hocam arabam satılık. Alın 10 yıl masrafsız paşalar gibi kullanın. Fiyat çok iyi kacirmayin
aynenbadi' Alıntı:yani diyon ki kısaca o kadar parayı reno ya gömstorm' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-dizel-otomatik-megane-touchplus-222464055/detay
Hocam arabam satılık. Alın 10 yıl masrafsız paşalar gibi kullanın. Fiyat çok iyi kacirmayin![]()
yani diosunki 60 bin e sadece reno alınabilirstorm' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:yani diyon ki kısaca o kadar parayı reno ya gömstorm' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-dizel-otomatik-megane-touchplus-222464055/detay
Hocam arabam satılık. Alın 10 yıl masrafsız paşalar gibi kullanın. Fiyat çok iyi kacirmayin![]()
Renaultun 1.5 DCI motoru birçok markanın kullandığı çok başarılı bir motor. Edc şanzuman dsg ayarında çok başarılı bir şanzuman.
Ayrıca dizel otomatik, 2015, hız sabitleyici, yokuş kalkış, yağmur sensoru, far senseru, digital kilima çift taraflı,park sensörü, çelik jant, ABS, esp, esr......, vb.
15-20 bin TL daha fazla verip ayni özelliklerde başka markalar da alabilirsiniz.![]()
hocam eyvallahmpurcuklu' Alıntı:40 bin tl ye toyota corolla(2007-2009), auris(2008-2011), hb megan 3 (2011-2012), jetta(2007-08-09-10), hoda civic(2007-08-09-10), ford focus(2009-10) gibi arabalar alınabilir.
crepis' Alıntı:hocam sırf otomatiği iyi diye (reno nun edc si nasıldır bilimiyorum honda nın adı çıkmış otomatikte sorunsuz diye) yılbaşında kardeşime şimdide yeğene alıyoruz honda civic 1.6 lpg li otomatik.
istanbuldan aldık iki aracıda yolda bastım 170 km hızı geçmedi. dizel olsaydı giderdi daha...
ayrıca honda 10 bin de bir bakıma çağırıyo beğenmediğiniz 60 bini renoya göm dediğiniz reno 20 bin de yağ değişim periyodu na çağırıyo acaba honda motorunamı güvenmiyo yoksa servisten mi insanları kazıklamaya çalışıyo anlamadım.
Sen zengin adamsın git sıfır al. Bak burda kafan çok karıştı. Bizim bir arkadaş toyota Auris otomatik aldı. 15 gün sonra gitti geri verdi, manuel aldı. Yokuşlarda otomatik sapıtıyor dedi. Bence sen yengeye ufak otomatik al. Kendine de önceki araban gibi al bir tane.alper_kizil' Alıntı:bu bakım periyodları bence çok önemli bir mevzu değil, reno 20 binde çağırıyormuş, honda 10 binde çağırıyormuş benim için hiç önemli değil önemli olan kriterler;
1- Güvenlik
2- Yol tutuşu
3- Sağlamlık
aynı iki marka aracı uzun süre binsinler aynı şart ve koşullarda aynı fiziki ortamlarda(aynı yerde) hangisinin daha çok deforme olma durumu araçların kalitesini gösterir bence arkadaşlar.