M mutlu55 Site Gezgini Mesajlar 86 25 Haziran 2013 #1 arkadaşlar google'dan bulamadım fiyatını özel servise götüerdüm kliması çalışmayan arabamı, boru sızdırıyor, yenisi takılacak 410 tl dediler, fiyatı normal mi sizce, tamir edilmez mi bu boru?
arkadaşlar google'dan bulamadım fiyatını özel servise götüerdüm kliması çalışmayan arabamı, boru sızdırıyor, yenisi takılacak 410 tl dediler, fiyatı normal mi sizce, tamir edilmez mi bu boru?
habbe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,076 25 Haziran 2013 #4 mutlu55' Alıntı: arkadaşlar google'dan bulamadım fiyatını özel servise götüerdüm kliması çalışmayan arabamı, boru sızdırıyor, yenisi takılacak 410 tl dediler, fiyatı normal mi sizce, tamir edilmez mi bu boru? Genişletmek için tıkla ... Hocam aracınızın markası ne bilmiyorum ama çıkma parça satan yerlere bir sorun, başka şehirlerde tanıdık varsa onlara da sordurabilirsiniz.
mutlu55' Alıntı: arkadaşlar google'dan bulamadım fiyatını özel servise götüerdüm kliması çalışmayan arabamı, boru sızdırıyor, yenisi takılacak 410 tl dediler, fiyatı normal mi sizce, tamir edilmez mi bu boru? Genişletmek için tıkla ... Hocam aracınızın markası ne bilmiyorum ama çıkma parça satan yerlere bir sorun, başka şehirlerde tanıdık varsa onlara da sordurabilirsiniz.
S sisss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 807 25 Haziran 2013 #5 benim arabada da kaçak vardı kaynak yaptılar düzelmişti 10tlye