seraser' Alıntı:Cannot continue. The application is improperly formatted. Contact the application vendor for assistance
Hatası alıyorum.
aynı hatayı bizde alıyoruz... iki gündür bu hata var... çözümünü nedir?
seraser' Alıntı:Cannot continue. The application is improperly formatted. Contact the application vendor for assistance
Hatası alıyorum.
bilisimci_009' Alıntı:bende kurulum dosyası setup ı indirdim hata veriyor farklı bilgisayarda denedim yine hata veriyor neden acepseraser' Alıntı:Cannot continue. The application is improperly formatted. Contact the application vendor for assistance
Hatası alıyorum.
mky1250' Alıntı:bilisimci_009' Alıntı:bende kurulum dosyası setup ı indirdim hata veriyor farklı bilgisayarda denedim yine hata veriyor neden acepseraser' Alıntı:Cannot continue. The application is improperly formatted. Contact the application vendor for assistance
Hatası alıyorum.
Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official güncellerseniz sorun çözülüyor.
indirme linkinden güncelleyebilirsiniz.
https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=30653
o programın yaptığı işler artık smis.osym.gov.tr adresinden yapılıyorbilisimci61' Alıntı:arkadaşlar programı nereden indiriuyoruz, ilk iletideki bağlantı çalışmıyor? sisteme uzun zamandır giriş yapmadım bilgisyara format atınca da program gitti malum.
bidene' Alıntı:hocamın dediği gibi okul müdürü yeni şifre alıyor ve smis.osym.gov.tr den yapıyorsunuz
tekinergun80' Alıntı:Ben yeni şifre aldım fakat gis e girmek isterken ais e giriyor. Nasıl oluyor bu iş