B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 16 Kasım 2016 #1 bu pazar osym istemediğim halde sınav vermiş iptal butonu da yok gitmek istemiyorum ne yapmalıyım
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,025 17 Kasım 2016 #2 Re: Ynt: Osym Sınav iptal İşin sırrı ne biliyormusunuz? Bu yıl, hiç bir zaman gis e giriş yapmadım.Yani; Bakarsanız alırsınız görevi.
Re: Ynt: Osym Sınav iptal İşin sırrı ne biliyormusunuz? Bu yıl, hiç bir zaman gis e giriş yapmadım.Yani; Bakarsanız alırsınız görevi.
paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 624 17 Kasım 2016 #3 bt3468' Alıntı: bu pazar osym istemediğim halde sınav vermiş iptal butonu da yok gitmek istemiyorum ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Ösym Sınav merkezini hemen vakit kaybetmeden arayın... Zorunlu derlerse rapor alırsın..
bt3468' Alıntı: bu pazar osym istemediğim halde sınav vermiş iptal butonu da yok gitmek istemiyorum ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Ösym Sınav merkezini hemen vakit kaybetmeden arayın... Zorunlu derlerse rapor alırsın..