ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 902 15 Ocak 2013 #1 Osmaniye mem BTR hizmetiçi eğitim kursunu yeterli müracaat yok diye iptal etmiş oysa 40-50 civarı müracaat olmuş neden olabilir ki?
Osmaniye mem BTR hizmetiçi eğitim kursunu yeterli müracaat yok diye iptal etmiş oysa 40-50 civarı müracaat olmuş neden olabilir ki?
mr3555 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 446 15 Ocak 2013 #2 Re: OSMANİYE MEM BTR İPTAL etmiş ya arkadaş konu başlıklarını niye böyle açıyorsunuz anlamıyorum. hocam başlıkta hizmetiçi eğitim yazsaydınız iyi olurdu :+1:
Re: OSMANİYE MEM BTR İPTAL etmiş ya arkadaş konu başlıklarını niye böyle açıyorsunuz anlamıyorum. hocam başlıkta hizmetiçi eğitim yazsaydınız iyi olurdu :+1:
ogretmenokan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 902 15 Ocak 2013 #3 Re: OSMANİYE MEM BTR İPTAL etmiş mr3555' Alıntı: ya arkadaş konu başlıklarını niye böyle açıyorsunuz anlamıyorum. hocam başlıkta hizmetiçi eğitim yazsaydınız iyi olurdu :+1: Genişletmek için tıkla ... tamm düzeltiyorum :idea:
Re: OSMANİYE MEM BTR İPTAL etmiş mr3555' Alıntı: ya arkadaş konu başlıklarını niye böyle açıyorsunuz anlamıyorum. hocam başlıkta hizmetiçi eğitim yazsaydınız iyi olurdu :+1: Genişletmek için tıkla ... tamm düzeltiyorum :idea: