2014- 2015 öğretim yılında 7. sınıflarda ve 2015-2016 öğretim yılından itibaren 8. sınıflarda da Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi seçmeli ders olarak öğrenciler alabilecek. yani 5 ve 6. sınıflarda zorunlu, önümüzdeki öğretim yılından itibaren 7. sınıflarda ve bir sonraki yıl 8. sınıflarda seçmeli ders olarak da olsa Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi haftalık ders çizelgelerinde yerini alacak.ortaokul tüm sınıflarda 2 ders saati olacak şekilde çizelgede yerini aldı.
Haklısınız, tavsiyenize dikkat edeceğim.ftmare' Alıntı:Ortaokulda görev yapıyorum, şu an 5lerde 2, 6larda 2 saat zorunlu dersimiz var.
Hocam size tavsiyem okulları yazarken sadece ders saati olarak değil, öğrenci profilini de araştırmanız. Zira özellikle 5. sınıflarda öğrenci profili de çok önemli. Bazı öğrenciler gerçekten insanı canından bezdirecek nitelikte. Bir de idare kısmı var tabiki, o da oldukça önemli.
Ewt eşimin okuluna gidince tımarhane gibi geliyor.hayalcisuat' Alıntı:aynı durumu yaşayan biri olarak, anadolu lisesinden sonra ortaokul cehennem gibi gelebilir dikkat...!
yağmur07' Alıntı:Ewt eşimin okuluna gidince tımarhane gibi geliyor.