Fındıklıton
Üye
Arkadaşlar ortaokulda görev yapıyorum. Teknik eğitim fakültesi mezunuyum. Benim durumumda olan arkadaşların bordrolarında özel hizmet tazminatı,ek ödeme ve ek tazminat gibi bilgileri nasıl görünüyor acaba?
hocam aynı durumdayız bende ona kafa yorup duruyorum günlerdir. ortaokulda teknik öğretmen olmanın hiç bir ayrıcalığı yok sanırsamŞu an teknik hizmet adı altında bir tazminat almıyorum görünüyor. Bunda bir sıkıntı uok Ama bordromda ek tazminat gibi bir alan yok. Bu normal midir?
normal hocam.Şu an teknik hizmet adı altında bir tazminat almıyorum görünüyor. Bunda bir sıkıntı uok Ama bordromda ek tazminat gibi bir alan yok. Bu normal midir?
neden kafa yoruyorsunuzki DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR ın V SAYILI CETVEL ine bakmanız yeterli.hocam aynı durumdayız bende ona kafa yorup duruyorum günlerdir. ortaokulda teknik öğretmen olmanın hiç bir ayrıcalığı yok sanırsam
teşekkür ederim hocam verdiğiniz net bilgi içinneden kafa yoruyorsunuzki DEVLET MEMURLARINA ÖDENECEK ZAM VE TAZMİNATLARA İLİŞKİN KARAR ın V SAYILI CETVEL ine bakmanız yeterli.