botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 27 Ekim 2014 #1 Ortaokulda görevliyim okulumda bilişim sınıfı var yalnız fatih projesi bizim okula gelmedi btr başvurursam çıkar mı?
Ortaokulda görevliyim okulumda bilişim sınıfı var yalnız fatih projesi bizim okula gelmedi btr başvurursam çıkar mı?
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 27 Ekim 2014 #2 hangi il? bide ilk dönem başvuruları çoğu ilde bitti. ilden ile değişiyor.benim bulunduğum il fatih projesi dışındaki okullara yaptı.
hangi il? bide ilk dönem başvuruları çoğu ilde bitti. ilden ile değişiyor.benim bulunduğum il fatih projesi dışındaki okullara yaptı.
botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 28 Ekim 2014 #3 şanlıurfa hocam okulda iki öğretmeniz toplam 50 saat ders var bende bulunduğum okulda formatör olmayı düşünüyorum sizin görüşlerinizi almak istedim kaç saat derse girerim okulda.
şanlıurfa hocam okulda iki öğretmeniz toplam 50 saat ders var bende bulunduğum okulda formatör olmayı düşünüyorum sizin görüşlerinizi almak istedim kaç saat derse girerim okulda.
Z zlatanibo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 382 28 Ekim 2014 #4 30 saat diğer arkadaş girer sizde kalan 20 saate girersiniz hocam