Ortaokul Anketi

Kodla Büyü

Ortaokulda idarecilerinizin tamamı;

• Sınıfçı olsun

Oy: 0 0.0%
  • Kesinlikle branşçı olsun

Oy: 17 85.0%
  • Benim için farketmez

Oy: 3 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

formyfriends

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yıllarca başımızda ya sınıfçı müdür yada sınıfçı müdür yardımcısı yada yetmezmiş gibi ikisi birlikte yönetildim ama artık bundan bıktım saygım sonsuzdur ama ortaokulu idare edebilecek şahısların her zaman branşçı olmasından yanayım.
Anketimize lütfen katılın.

Kesinlikle branşçı. Geçen sene 7. sınıflara rehberlik yapıyorum. Öğrenciler deneme sınavına girdi, sınav sonuçları açıklandı. Değerlendirme yapıyoruz. Müdür yardımcısı çağırdı tek tek sınıflarımızı bize soruyor. Öyle değerlendirme mi yapılır, sanki öğrencilerin Matematik-Türkçe-İngilizce vb. derslerine ben giriyorum. İdareci sınıf öğretmeni olunca sınıf öğretmeni mantığı ile düşünüyorlar! Halbuki zümre bazında değerlendirme yapması gerekiyor. Branşçılar olarak ne kadar anlatsak da bildiklerini okuyorlardı. Ortaokul idarecileri kesinlikle branşçı olmalı! Lisede lise öğretmenleri idarecilik yapıyor. Ortaokulda da öyle olmalı, ortaokul öğretmenleri idareci olmalı.

bu ne ya bırtek benmı farketmez dedım pc den anlasın yeter bana :P e okula gırıp ogrencı bılgılerıne bakabılsın mebbıs ten hızmetıcılerı onaylasın bına bılgılerını gırebılsın yeter bana :puhaha:

BBNET
Geri