muallim0606
Üye
Merhaba hocalarım, okulumuz için robot kiti almak istiyoruz. Ortaokul öğrencilerinin seviyelerine uygun hangi kiti önerirsiniz ?
Bütçe tam belli değil araştırma aşamasındayız şuan. Müdürümüz 3d yazıcı da alabiliriz dedi ama beklentileri biraz üst düzey. Lego kitlerine baktım ama ev3 kitlerinin tanesi 2500 Tl ve yapılacak etkinlikler sınırlı. Ben arduino başlangış seti ile 3-4 öğrencime etkinlik yaptık Scratch üzerinden zaten. Lakin dediğim gibi idaremiz bütçe büyüdükçe beklentisini de büyütüyor. Ne yapacağıma tam karar veremiyorum bu yüzden beklentileri karşılayamazsam diye
Keşke bu videodaki kadar kolay olsa.. arduinonun bağlantıları özellikle. biz lehimlemiştik mecburen çünkü oynuyor.
Bu video beni bu konuda baya etkilemişti. İşin özünde ikisi de ardunio.![]()
Biz lehimle uğraşmamak için mbot aldıkKeşke bu videodaki kadar kolay olsa.. arduinonun bağlantıları özellikle. biz lehimlemiştik mecburen çünkü oynuyor.

Çocuklar 3d design yapar ve kendiniz basarsınız. Tadından yinmezOkulda 3d yazıcı kullanmak bize ne kazandırır avantajları ne olur? Okulumda bunu isteyenler var karar veremedim...
Imdatt....

Okulda 3d yazıcı kullanmak bize ne kazandırır avantajları ne olur? Okulumda bunu isteyenler var karar veremedim...
Imdatt....