G germosa Site Gezgini Mesajlar 83 6 Haziran 2016 #1 bunu e-okul'da nereden alıyoruz, ismi nedir? bildiğim kadarıyla ortalaması 50- olan herkes telafi sınavına girmiyor.
bunu e-okul'da nereden alıyoruz, ismi nedir? bildiğim kadarıyla ortalaması 50- olan herkes telafi sınavına girmiyor.
B burock_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 6 Haziran 2016 #2 HErkes dilekçe verip telafiye girebiliyor hocam
G germosa Site Gezgini Mesajlar 83 6 Haziran 2016 #3 burock_26' Alıntı: HErkes dilekçe verip telafiye girebiliyor hocam Genişletmek için tıkla ... tabi ama dilekçe veren yok, ben girmesi zorunlu olanları soruyorum.
burock_26' Alıntı: HErkes dilekçe verip telafiye girebiliyor hocam Genişletmek için tıkla ... tabi ama dilekçe veren yok, ben girmesi zorunlu olanları soruyorum.
G germosa Site Gezgini Mesajlar 83 6 Haziran 2016 #5 ArFGLR' Alıntı: Zorunluluk yok. Genişletmek için tıkla ... dilekçe vermeden girebileceklerin listesini soruyorum o zaman
ArFGLR' Alıntı: Zorunluluk yok. Genişletmek için tıkla ... dilekçe vermeden girebileceklerin listesini soruyorum o zaman
O osy Aktif Üye Mesajlar 121 6 Haziran 2016 #6 Sayın hocam, öğrenciler hangi sınavlara girmek istiyorsa onunla ilgili dilekçe vermek zorunda. İdare E-okuldan verilen dilekçeye göre dersler işaretlenecek. Daha sonra liste alabilirsiniz.
Sayın hocam, öğrenciler hangi sınavlara girmek istiyorsa onunla ilgili dilekçe vermek zorunda. İdare E-okuldan verilen dilekçeye göre dersler işaretlenecek. Daha sonra liste alabilirsiniz.