ORJİNAL Astra 1.3 CDTI Enjoy Otomatik

Kodla Büyü
Hocam hayırlı satışlar.
Ben de bu kasanın sedanına bakıyorum bu aralar. En fazla 42000 Tl ayırdım o yüzden biraz daha yaşı büyük araçlara bakıyorum. 2008-2010 arasında buldum aslında ama donanımla ilgili bir tereddüdüm var.
Katlanır aynalar ve birkaç özellik daha olduğunda "Cosmo" donanım diye geçiyor ve en dolusu bu olsa gerek.
Sizden ricam eğer biliyorsanız;
Enjoy donanım ile Enjoy Plus'ın farkı ne acaba? Yani ekstralar olduğunda mı plus oluyor?
Bir de 2008'den itibaren Enjoy'da Hız sabitleyici, Arka park sensörü standart donanım mı? Yoksa Enjoy'a sonradan mı takılıyor?
Son olarak Klima Analog işaretlemişsiniz, Enjoy'da dijital değil miydi?

subversaa' Alıntı:
Hocam hayırlı satışlar.
Ben de bu kasanın sedanına bakıyorum bu aralar. En fazla 42000 Tl ayırdım o yüzden biraz daha yaşı büyük araçlara bakıyorum. 2008-2010 arasında buldum aslında ama donanımla ilgili bir tereddüdüm var.
Katlanır aynalar ve birkaç özellik daha olduğunda "Cosmo" donanım diye geçiyor ve en dolusu bu olsa gerek.
Sizden ricam eğer biliyorsanız;
Enjoy donanım ile Enjoy Plus'ın farkı ne acaba? Yani ekstralar olduğunda mı plus oluyor?
Bir de 2008'den itibaren Enjoy'da Hız sabitleyici, Arka park sensörü standart donanım mı? Yoksa Enjoy'a sonradan mı takılıyor?
Son olarak Klima Analog işaretlemişsiniz, Enjoy'da dijital değil miydi?

hocam klima dijital ben otomatik sahibinden sitesinin verdiği özelliklere seçtim dikkat etmedim zaten aracı bilenler her şeyin full olduğunu bilirler.
satmaya da aslında kıyamıyorum zerre boya yok daha sıfır kokusu duruyor neredeyse içinde.
sanırım benimkide plus modeli ama cok dikkat etmedim açıkçası fazla bir fark olmaması gerek benim araç için demiyorum paranı birazda daha yukarı seviyelere cıkar bu tarz bir araç al
o dediğimiz donanımlar sabit araba ekstra bir sey yapmaya gerek yok zaten hepsi var.

2008-2010 arası olanlar sizin dediğiniz fiyata var ama işte boyasız zor bulursunuz çünkü bu arabalara sahip insanlar arabalarını satmıyorlar

Astrayla başladım astrayla devam edeceğim sanırım. Parayı biraz daha artırabilsem yeni kasa baz modeli düşünebilirim. . Ama aracınız güzel, umarım düşündüğünüz fiyatlara satarsınız hayırlı satışlar.

subversaa' Alıntı:
Astrayla başladım astrayla devam edeceğim sanırım. Parayı biraz daha artırabilsem yeni kasa baz modeli düşünebilirim. . Ama aracınız güzel, umarım düşündüğünüz fiyatlara satarsınız hayırlı satışlar.

hayırlısı olsun yeni kasalar çok tutturulmuyor bilginiz olsun

BBNET
Geri